Zvezda za kraj čeka Igokeu! Da završimo, kako smo i počeli - pobedom!

29.12.2023

18:05

0

Autor: D. N.

Crveno-beli su se u Beograd vratili posle poraza u Atini

Zvezda za kraj čeka Igokeu! Da završimo, kako smo i počeli - pobedom!
Sferopulos i Davidovac - Copyright MN Press

Poslednju utakmicu u kalendarskoj godini košarkaši Crvene zvezde odigraće pretposlednjeg dana. Ekipa Janisa Sferopulosa će sutra (20.00 TV Arena sport) dočekati ekipu Igokee.

Duel 14. kola AdmiralBet ABA lige biće odigran u dvorani "Aleksandar Nikolić", a dva tima u ovaj okršaj ulaze sa dva različita učinka. Zvezda je prva sa 12-1, dok su gosti trenutno na deobi trećeg mesta sa skorom 9-4.

- Utakmica sa Igokeom označava početak drugog kruga takmičenja u kome želimo da nastavimo onako kako smo završili prvi, pobedom. Zbog toga moramo da budemo spremni da odigramo dobru utakmicu i sigurno naš protivnik će doći sa željom da se bori i pored činjenice da je bez nekoliko odsutnih igrača.

Za nas je od izuzetne važnosti da igramo našu igru, da budemo na terenu fokusirani, i uradimo stvari koje je neophodno da uradimo - rekao je Sferopulos čiji tim u ovaj meč ulazi posle poraza u Atini.

Rivala je hvalio i Dejan Davidovac.

- Očekuje nas ekipa koja je odigrala jako dobro prvi krug ABA lige, sa nekolicinom iskusnih igrača. Stoji da su ostali bez nekoliko važnih delova tog tima, ali to je i dalje ekipa koja ima veliki kvalitet i koja sigurno dolazi u Beograd da se bori.

Naše je bez obzira na sve da odigramo dobar meč po dogovoru iz svlačionice i dođemo do bodova kojim i dalje čvrsto držimo našu poziciju u našim rukama - zaključio je Davidovac.

 

AdmiralBet ABA liga, 14. kolo

Četvrtak:

Cibona - Borac 97:101

Petak:

Krka - FMP 17.00

Studenski centar - Split 19.00

Subota:

Zadar - Budućnost 16.00

Mornar - Partizan 18.00

Crvena zvezda - Igokea 20.00

Nedelja:

Mega - Cedevita Olimpija 12.00

 

Standings provided by Sofascore

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike