Partizanov kalendar je brutalno dobar! Dva datuma su, sa velikim razlogom, označena zlatnim brojem! (FOTO)

26.12.2023

18:12

0

Autor: A. Š.

Crno-beli košarkaši polako svode račun ispod 2023. godine, a u novu već ulaze na spektakularan način

Partizanov kalendar je brutalno dobar! Dva datuma su, sa velikim razlogom, označena zlatnim brojem! (FOTO)
Copyright 24sedam/Pavle Knežević

Kraj svake kalendarske godine navijači širom sveta iščekuju u dodatnom uzbuđenju i zbog klupskih kalendara, koji s tradicionalno predstavljaju u poslednjim danima godine na izmaku. Marketing tim KK Partizan poslednjih godina se posebno ističe na ovom polju, a deluje da su izgledom kalendara za 2024. godinu prevazišli sami sebe.

Promocija novog kalendara crno-belih je u toku, a portal 24sedam je imao uvid u isti i deluje zaista impresivno. Pored standardnih slika igrača i članova stručnog štaba na stranicama kalendara, crno-beli su se ovoga puta odlučili da dva, za klub posebno značajna meseca, dodatno istaknu.

Tako je za mesec april, u kojem su crno-beli 1992. godine postali prvaci Evrope, iskorišćena slika jedne od koreografija „grobara“ iz prošle sezone sa siluetom pobedničkog šuta Saše Đorđevića iz Istanbula, dok je oktobar (mesec u kom je osnovano JSD Partizan) u znaku navijača koji na platou ispred Arene čekaju na ulazak u najveću dvoranu na Balkanu.

Naravno, 16. april i 4. oktobar obeleženi su zlatnim brojevima, uz fusnotu u istoj boji koja tačno objašnjava razlog za isticanje tih datuma.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike