Sferopulos ponosan: Dobra utakmice Zvezde, dotakao se i dovođenja novih igrača!

24.12.2023

21:38

0

Grčki trener ističe da ga raduje forma crveno-belih, a posbeno nekih košarkaša

Sferopulos ponosan: Dobra utakmice Zvezde, dotakao se i dovođenja novih igrača!
Janis Sferopulos - Copyright MN Press

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su ubedljivo Split sa 89:67 u 13. kolu AdmiralBet ABA ligi, a trener crveno-belih Janis Sferopulos nije krio zadovoljstvo dobrom partijom svojih momaka.

- Pristup utakmici je bio na visokom nivou. Kontrolisali smo dešavanja na parketu, igrali veoma dobro u oba smera. Zadovoljan sam prikazanim. Raduju me partije Simonovića i Lazarevića, debitovao je Fredi, koji tek treba da se adaptira na sistem, ali sam siguran da će nam mnogo značiti u period koji sledi. Čestitam svima koji večeras slave Badnje - poručio je Sferopulos i nastavio:

- Odmorili smo Teodosića i Bolomboja, razigrali nekoliko igrača, odigrali dobar meč i sa dosta samopouzdanja čekamo iskušenja koja slede. Jago? On je mlad igrač, ima oscilacija, ali ja sam zadovoljan onim što pruža na parketu.

Grčki trener se dotakao i dovođenju igrača za nastavak sezone.

- Pratimo situaciju na tržištu, angažovaćemo igrača, ali samo pod uslovom da može da bude pojačanje za ekipu. Nećemo dovoditi igrače, samo da bi povećali njihov broj u timu. Verujem u momke koje imam na raspolaganju. Sigurno nećemo žuriti - zaključio je Sferopulos.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike