Sferopulos ima poruku za igrače Zvezde posle pobede nad Makabijem: Moramo da nastavimo zajedno da se borimo!

21.12.2023

23:11

0

Autor: G. F.

Trener crevno-belih ima mnogo razloga za zadovoljstvo posle duela 16. kola Evrolige

Sferopulos ima poruku za igrače Zvezde posle pobede nad Makabijem: Moramo da nastavimo zajedno da se borimo!
Janis Sferopulos - Copyright MN Press

Legla je pobeda nad Makabijem košarkašima Crvene zvezde "ko kec na desetku", posle burnih dana u klubu sa Malog Kalemegdana.

Osetilo se to u izjavama maestralnog Miloša Teodosića i odličnog Majka Tobija, a isti je slučaj i sa trenerom Janisom Sferopulosom, koji je ranije vodio baš ekipu iz Tel Aviva.

- Videlo se na terenu da smo hteli da pobedimo, borili smo se za svaku loptu. Igrači su bili posvećeni borbi na obe strane terena. To je razlog za pobedu protiv veoma dobrog tima. Oni su veoma talentovan tim i nije lako igrati protiv njih, ali danas smo pokazali dobro odbrambeno lice i dobru uključenost svih igrača u napadu. Kontrolisali smo igru i slavili. Hoću da čestitam igračima i da nastavimo da se borimo zajedno. Za mene je ova utakmica bila specijalna jer sam prvi put igrao protiv Makabija, želim im svu sreću.

Morao je Sferopulos da prokomentariše i nestvarnu partiju Miloša Teodosića.

- Bio je neverovatan danas. Znamo mi njegov kvalitet, talenat i veštinu, to je došlo do izražaja. Zaslužio je veliku pohvalu za igru, ali košarka je timska igra i mislim da su svi imali učinak i doprineli pobedi. Čak i Lazić koji je imao pet faulova, ali je dao ogroman doprinos u odbrani!

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike