Naš cilj je poznat! Zvezda čeka Split i zna odakle preti opasnost, ali kapiten i Sferopulos samo trijumf računaju!

23.12.2023

17:48

0

Autor: A. S.

Crveno-beli bi da ostanu na vrhu tabele

Naš cilj je poznat! Zvezda čeka Split i zna odakle preti opasnost, ali kapiten i Sferopulos samo trijumf računaju!
Nedović i Lazić - Copyright MN Press

Košarkaši Crvene zvezde u dobrom raspoloženju dočekuju ekipu Splita u 13. kolu regionalne AdmiralBet ABA lige.

Hrvatski sastav u beograd stiže u nedelju, a meč koji će se, zbog zauzetosti dvorana, igrati u Železniku, na programu je u 19 sati.

Trener crveno-belih, Janis Sferopulos zna da su Splićani opasna tim, pa ističe da njegova ekipa mora da odigra dobro i odbrambeno i napadački.

- Igramo protiv tima koji je izuzetno opasan jer može da vas napadne sa više igrača u različitim postavkama na terenu. Zato treba da budemo spremni da odigramo dobru odbranu, ali i da budemo dobri u napadačkom delu utakmice. Želimo da nastavimo sa dobrim rezultatima u ABA ligi. Zbog toga naša spremnost i koncentracija moraju biti na najvišem nivou - izjavio je Sferopulos.

I kapiten Zvezde Branko Lazić dobro poznaje rivale, ali je fokusiran na svoj sastav i samopouzdanje koje su izgradili nakon trijumfa nad Makabijem.

- Naš cilj je poznat. Želimo da osvojimo nove bodove, ostanemo na vrhu tabele, ali će za to biti potrebna dobra utakmica protiv ekipe koja zna da igra, ima iskustvo i može da vas kazni ako opušteno uđete u meč - zaključio je Lazić.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike