Obradović se raduje atmosferi u Krešinom domu: Znamo da će biti izvanredno!

23.12.2023

18:09

0

Autor: A. Š.

Crno-beli se, posle polovičnog učinika na evroligaškoj mini turneji po Španiji, okreću obavezama u AdmiralBet ABA ligi

Obradović se raduje atmosferi u Krešinom domu: Znamo da će biti izvanredno!
Željko Obradović - Copyright Photo: AdmiralBet ABA League/Dragana Stjepanovic

Prekinuo je Partizan niz od devet uzastopnih pobeda u četvrtak uveče neuspehom u duelu sa madridskim Realom, ali su se crno-beli zadovoljni vratili sa mini turneje po Španiji, s obizrom da su dva dana pre toga u gostima savladali Valensiju.

Sada se Panter i drugovi vraćaju na regionalni kolosek, gde ih u nedelju od 17 časova (TV Arena sport) očekuje duel sa Zadrom.

Partizanova ekspedicija u Dalmaciju je stigla direktno iz Madrida. U Zadru su bili već u petak oko pet ujutru, što je Željku Obradoviću i saradnicima dalo malo više prostora za pripremu meča na samom terenu.

- Izuzetno važna utakmica. Znamo da je Zadar tim koji igra veoma agresivnu košarku. Stalno pokušavaju da trče, u kontranapadu su skoro svi igrači i to će biti prva stvar na utakmici o kojoj moramo da vodimo računa – kazao je u najavi meča strateg Valjka Željko Obradović.

Najtrofejniji trener Evrope ponovio je da se raduje utakmici pred zadarskom publikom.

- Znamo da će u Višnjiku biti izvanredna atmosfera, radujemo se tome da bude nešto što svi igrači vole. Ambijent koji svaki košarkaš priželjkuje i na nama je da se koncentrišemo da odigramo najbolju moguću utakmicu - naglasio je Obradović.

Centar Partizana Alen Smailagić je pred duel protiv Zadra rekao.

- Izlazimo iz teškog poraza protiv Real Madrida, Imali smo vremena da se odmorimo, a sada ćemo da se pripremimo za sutrašnju utakmicu. Nadam se da ćemo na teren izaći što raspoloženiji i da ćemo uspeti da zabeležimo pobedu na kraju - izjavio je Smailagić.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike