Obradović protiv Borca „promovisao novo oružje“: To vežbamo na treninzima i držimo kao varijantu!

27.11.2023

23:15

0

Autor: A. Š.

Strateg Valjka bio je relativno kratak posle ubedljivog trijumfa

Obradović protiv Borca „promovisao novo oružje“: To vežbamo na treninzima i držimo kao varijantu!
Željko Obradović - Copyright MN Press

Vratio se Partizan na trijumfalni regionalni kolosek. Posle dva uzastopna poraza, crno-beli su u Areni protiv čačanskog Borca demonstrirali silu i iskalili sav bes nakupljen posle neuspeha u duelima sa Megom, Igokeom i Cedevitom Olimpijom.

- Nemam ništa posebno da kažem, odigrali smo jako dobro od početka do kraja, protiv rivala koji je igrao jako brzo ove sezone. Utakmica je ispala kako je ispala, Borac ima veći kvalitet. Čestitao bih kolegi Dejanu Mijatoviću na izvanrednom poslu i dosad sve što su igrali – igrali su jako dobro. Hvala navijačima koji su nam dali podršku večeras, mom Borcu puno sreće u nastavku takmičenja – rekao je posle meča strateg Partizana Željko Obradović.

Silom prilika najtrofejniji trener Evrope je protiv Borca „promovisao još jedno oružje“ tima koji predvodi, s obzirom da je veći deo meča igrao sa tri visoka igrača u petorci.

- Kada pogledate naš sastav, ostali smo sa petoricom spoljnih igrača. Bila je odluka da igramo sa trojicom visokih upravo zato. To je ujedno i opcija koju vežbamo na treninzima i držimo je kao varijantu. Ostajem pri tome što sam rekao, imali su Čačani nekoliko dobrih kontranapada, čak i posle primljenog koša. Tako igra Borac, ali smo uspeli da ih zaustavimo. Zato smo igrali utakmicu kakvu smo igrali – kazao je Željko Obradović.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike