Obradović hvalio zadarsku publiku: Partizan ima nešto jedinstveno u Evropi, a Zadar može da se uporedi sa tim!

22.12.2023

19:18

0

Autor: A. Š.

Najtrofejniji trener Evrope za lokalne medije najavio derbi kola na Jadranu

Obradović hvalio zadarsku publiku: Partizan ima nešto jedinstveno u Evropi, a Zadar može da se uporedi sa tim!
Željko Obradović - Copyright MN Press

Nemaju košarkaši Partizana vremena za predah. Tek što su završili duplo kolo Evrolige gostovanjima u Valensiji i Madridu, crno-beli su u petak rano ujutru stigli u Zadar na novi izazov u AdmiralBet ABA ligi.

Crno-beli će u nedelju (17.00, TV Arena sport Premium1) igrati mini regionalni derbi sa Zadrom u Krešinom domu, a uoči duela sa jednim od najprijatnijih iznenađenja ovosezonskog takmičenja na Jadranu Željko Obradović je za „Antenu Zadar“ izuzetno pohvalno govorio o predstojećem rivalu.

Divna vest za košarku jeste što će dvorana biti puna! Očekujem dobar Zadar jer to je ekipa koja igra na specifičan način, uvek u petoj brzini žele da otvore kontranapad. Imaju istog trenera, tako da to je otprilike ista priča kao i prošle godine – rekao je Obradović, otkrivši da su crno-beli u Zadar stigli jutros oko pet.

Najtrofejniji trener Evrope dodao je i kako je Zadar poznat kao klub koji je oduvek imao izvanredne navijače i ljude koji poznaju košarku.

- Ovo što ima Partizan jedinstveno je u Evropi – ispunjena dvorana do poslednjeg mesta i uvek preko 20 hiljada ljudi. Pritom nas prate i na gostovanjima, u Valensiji i u Madridu smo imali grupu od preko 500 naših navijača. Odanost navijača prema našem klubu je fantastična, to se može uporediti sa odanošću Zadrana prema svom klubu. Pozdravljam sve navijače Zadra, uvek se lepo osećam ovde – rekao je Željko Obradović.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike