Milano se raduje pojačanju iz Zvezde! Pogodite ko se vratio?

21.12.2023

19:26

0

Autor: A. Š.

Italijanski šampion potvrdio je dogovor sa iskusnim američkim plejmejkerom

Milano se raduje pojačanju iz Zvezde! Pogodite ko se vratio?
Šabaz Nejpir - Copyright MN Press

Ono što se od utorka nagoveštavalo večeras je dobilo i zvaničnu potvrdu. Kao što je posle meča sa madridskim Realom najavio trener Crvene zvezde Janis Sferopulos, dosadašnji košarkaš crveno-belih Šabaz Nejpir karijeru će nastaviti u Olimpiji iz Milana.

Povratak američkog plejmejkera italijanski šampion potvrdio je objavom na društvenim mrežama, iz koje se lako može zaključiti koliko se u Milanu raduju ponovnom susretu sa sjajnim poenterom.

Podsetimo, Nejpir je u Milano stigao tokom prošle sezone, u trenutku kada se Olimpiji povredio Kevin Pengos. Do kraja takmičarske godine iskusni američki plejmejker izborio se za status jednog od najvažnijih šrafova u ekipi Etorea Mesine, ali letošnja ponuda Crvene zvezde bila je takva da joj nije mogao odoleti.

Stigao je Nejpir na Mali Kalemegdan kao najzvučnije pojačanje ovog leta, ali i jedno od najzvučnijih u klupskoj istoriji. Delijama se konačno ispunila dugogodišnja želja, ali od samog početka sezone bilo je jasno da nešto ne štima.

Na kraju se završilo neslavno po obe strane. Crveno-beli prethodnih meseci nisu dobili ni delić onoga što su očekivali od Nejpira, dok je sam košarkaš u poslednjim danima u Beogradu dodatno pokvario, i te kako narušenu sliku o sebi, odlukom da se Sferopulosu ne stavi na raspolaganje za duel sa Realom zbog toga što je završavao povratak u Milano.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike