Hoće trener da te gleda golog! Amerikanac je rekao samo - What! Dozet priredio anegdotu za pamćenje, Bocka ga se i dalje plaši! (VIDEO)

07.12.2023

10:27

0

Autor: A. S.

Tih godina je u Igokei bilo naročito zabavno

Hoće trener da te gleda golog! Amerikanac je rekao samo - What! Dozet priredio anegdotu za pamćenje, Bocka ga se i dalje plaši! (VIDEO)
Milijan Bocka - Copyright Printscreen/YouTube/Jao Mile podcast

U košarkaškom svetu mnogo je anegdota koje se svakodnevno prepričavaju, ali ima i onih koje se retko kada govore u javnosti, a sada je to učinio nekadašnji košarkaš Igokee, Milijan Bocka.

Bocka je u sezoni 2010/11 nosio dres tima iz Laktaša, a ekipu je vodio Dragan Bajić. Prilikom gostovanja u podkastu kod nekadašnjeg košarkaša Mileta Ilića, Jao Mile, Bocka je govorio o situaciji koju im je priredio Milan Dozet, u momentima kada je predstavljano pojačanje Brajan Čejs.

Dozet važi za velikog šaljivdžiju, pa je tako priredio dobru zabavu za celu ekipu. Naime, trener Bajić ne govori engleski jezik, pa je prilikom predstavljanja Čejsa, njegove reči morao da prevodi upravo Dozet.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @jaomile_podcast

 

- Pošto znaš da Bajić ne zna reč engleskog, okupljanje neko, Dozet prevodi sa engleskog. I Bajić priča, kaže Čejsu 'Slušaj brate,...'. Poželi mu dobrodošlicu i sad Dozet prevodi to. On kreće, znaš, 'Mi bismo želeli...', a Dozet prevodi Čejsu 'Slušaj, rekao je trener da bi voleo da te gleda dok se tuširaš, kad si go, ovo, ono...'. I ovaj kao 'What?', njima je to katastrofa. 'On je video tvoje obline, voleo bi da te gleda dok se tuširaš', a niko ne sme da se smeje, brate! Znači, kreće da mu prevodi stvari, trenutak neprijatnosti, vide svi šta se dešava i kreće smejanje! Zamisli ti njega šta on njemu prevodi? Nikada, nijednog trenutka nisam pomislio da je nešto bilo zlonamerno. To je toliko bilo prirodno urađeno i toliko iz ljubavi prema nekim stvarima. Taj čovek se toliko žrtvovao te godine. Ali jednostavno si bio... - rekao je nekadašnji plejmejker Igokee.

Bocka je priznao i da se uoči emisije pribojavao Dozetove šale, da gostovanje u podkastu zapravo nije nešto što je on "smislio".

- Ja znam da je on, na primer, dobar sa tobom, ja dolazim i reko 'Je*te život, šta ako me je navukao da dođem a nije emisija?'. Nisam bio u Beogradu dugo. Znam da je sposoban za to. Zvao sam ga pre toga, pitao sam ga i rekao mi je da ne može da ide, ali će ići kad bude završio neke svoje obaveze, ide u bilo koju emisiju sa mnom! Ja kažem 'Je*ote, šta ako me je navukao da dođem u jedan sat u Beograd?' Ja dolazim, to uopšte nije tu, brate? Znaš da sam Marka Dimitrijevića pitao kako ti je, sve izokola, ne smem ni da ga pitam da ne dam Marku ideju, preneće Dozetu i stvarno će mi to uraditi! Ja sam Marka pitao kako je, gde je, da znam da li je to to, razumeš? Ne verujem mu, brate, ništa! Ja posle toga? Mene ništa ne može da iznervira! Veruj mi, ne može da me iznenadi. Posle te sezone ništa ne može da me iznervira, ja sam toliko navučen na te neke stvari, da je to... - rekao je Bocka i dodao:

- Zato sam šetao i kontam 'Je*ote život, šta ako me stvarno...' Sramota, brate. Ono, doći ću. Pošto, generalno, ja sam specifičan, i sam vidiš i po izgledu i po svemu. Znaš li ko je Novak Popović? dok sam bio u Igokei, oni su svi imali malu decu, mene stvarno mala deca vole. I taj Novak Popović kaže 'Pa naravno da te vole kad vide da su svi ljudi isti. Vide u tebi nindža kornjaču', a ja različit - ispričao je Milijan Bocka.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike