Ljudi, sevnulo sve! Hit priča Alimpijevića - U finalu Evrokupa mu ispale butine, a onda po*no scena! (VIDEO)

07.08.2023

14:01

0

Autor: A. S.

Srpski trener doživeo neverovatnu situaciju u najgorem trenutku

Ljudi, sevnulo sve! Hit priča Alimpijevića - U finalu Evrokupa mu ispale butine, a onda po*no scena! (VIDEO)
Dušan Alimpijević - Copyright MN Press

Novi trener turskog Bešiktaša, Dušan Alimpijević, nedavno je gostovao u podkastu Jao Mile, kod nekadašnjeg košarkaša Mileta Ilića, gde je otkrio brojne anegdote.

Tako se Alimpijević setio najsmešnije situacije iz trenerske karijere, koja se dogodila u izuzetno teškom i neugodnom trenutku - naime, njemu su u finalu Evrokupa, pukle pantalone.

- Svako pucanje pantalona na sred meča je ozbiljno... Bolonja, finale Evrokupa je bilo, prva četvrtina je u pitanju. U nekoj situaciji, onako kako sam u stavu uradio, bukvalno sam čuo svoje pantalone da je to puklo. Bam! - nasmejao se Alimpijević dok je prepričavao situaciju koja mu se dogodila dok je vodio tim Burse, pa dodao:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @jaomile_podcast

 

- Ja znam šta se desilo i odmah odlazim nazad i sedam na stolicu. I računam, okej, samo da proverim ja ovo, da niko ne vidi i da vidim samo otpozadi šta se tu dešava. Ja otprilike dodirujem pantalone na leđima i vidim da se to već otvorilo tamo. Reko možda napred nije puno puklo, pogledam napred, a ono butine sevaju. To je bila prva četvrtina i ne mogu da da uzmem tajm-aut. Previjam se preko one stolice ne bi li me videli sa zapisničkog stola. Uzimamo tajm-aut, ustajem sa sve stolicom i okrećem je. I javljam mojima u menadžmentu da treba da mi nađu pantalone u pauzi između dve četvrtine. Imam dva minuta da zamenim pantalone - sve vreme sa osmehom govori nekadašnji strateg Zvezde.

Jasno je i njemu bilo da se čitava situacija dogodila u najgorem trenutku po njega, ali nije bilo lako ni ljudima iz okoline.

- 'Kakve pantalone, o čemu ti pričaš?' Objašnjavam im da je sevnulo sve živo... Ne pitajte me ništa! Iza nas su članovi borda iz Turske, sponzori sa familijama, ima ih koliko hoćeš iza mene. Jave mi na kraju čekaju te tamo i završi se četvrtina i ja krećem. Skinuo sam sako i vezao, a kako trčim naši navijači koji su kraj terena misle da ja idem da overavam i pružaju mi ruke, vuku nazad, kao bravo, majstore i bodre me. Vuku me tu nazad da ostanem i mislim se sevnuće mi ovde pred svima. Izmigoljim se i odem u tunel, a tamo me čekaju tri čoveka iz menadžmenta u boksericama. Skinuli njih trojica pantalone tamo, malo po**o scena... Od prvog ulazim, navlačim pantelone i ne ide. Uzimam od drugog, ove odgovaraju i reko tvoje pantalone uzimam i vraćam se - ispričao je Alimpijević.

Inače, Bursa je tu utakmicu izgubila od Virtusa sa 80:67, a italijanski sastav tada je na terenu predvodio Miloš Teodosić.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike