Koprivicu jedna stvar posebno hrabri pred Olimpiju: Na nama je samo da nastavimo!

07.12.2023

06:57

0

Autor: A. Š.

Mladi centar Partizana izneo očekivanja od večerašnjeg okršaja sa milanskim timom

Koprivicu jedna stvar posebno hrabri pred Olimpiju: Na nama je samo da nastavimo!
Balša Koprivica - Copyright Printscreen/24sedam

Turbulentan period je iza košarkaša Partizana, koji se nadaju da će im prethodnih nekoliko nedelja na kraju sezone ostati samo ružna uspomena. Tri potpuno neplanirana poraza u AdmiralBet ABA ligi sigurno su uzdrmali Valjak, koji je u prethodne dve nedelje ostvario dva velika evroligaška trijumfa protiv Panatinaikosa i Monaka.

Sve to, kao i dominantne pobede koje su u međuvremenu ostvarili na Jadranu protiv Borca i FMP-a, ulivaju nadu izabranicima Željka Obradovića da su uhvatili talas na kojem bi mogli večeras da sruše i milansku Olimpiju u Areni (20.30).

- Na nama je da nastavimo da igramo u dobrom ritmu. Imali smo u poslednjih nekoliko utakmica priliku da se svi razigramo, što kroz ABA ligu… Mislim da smo svi u dobrom ritmu i da ćemo biti spremni za večeras – kazao je u najavi meča Balša Koprivica.

Mladi centar Partizana govorio je i o značaju trijumfa u produžecima protiv PAO-a i Monaka.

- Mnogo znači, ne samo pobeda kao pobeda. To pokazuje i našu borbenost kao ekipe i da ne odustajemo. Tu su i naši navijači koji su nam mnogo pomogli u tim utakmicama… Svi smo se borili, pogotovo protiv Monaka, i svi smo imali solidnu partiju, od prvog do 12. igrača – rekao je Koprivica.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike