Centru Monaka sudije krive za poraz od Partizana!

06.12.2023

00:53

0

Autor: A. Š.

Motiejunas je bio jedan od najboljih košarkaša u ekipi Saše Obradovića, ali to nije bilo dovoljno da se sruše crno-beli

Centru Monaka sudije krive za poraz od Partizana!
Donatas Motiejunas na meču u Areni - Copyright Profimedia

Partizan je prošao kroz još jedan evroligaški rolerkoster. Srećom po crno-bele, i ovaj se završio trijumfalno pošto je u Areni, posle produžetka, savladan Monako 89:85.

I dok je strateg „kneževa“ Saša Obradović posle meča sportski crno-belima čestitao pobedu, jedan od najboljih igrača iz njegove ekipe Donatas Motiejunas razloge poraza potražio je u „trećim licima“.

- Šta da kažem, sve je rečeno. Ne znam, ovo je sramota za Evroligu. Ono što se dešava sada je sramota za Evroligu. Nikada u svojoj karijeri nisam pričao o sudijama i lošim odlukama. Ali, ovde su bile jedna za drugom – pričao je litvanski centar, i dodao:

- Znate... Imali smo utakmicu kod kuće i bila je slična situacija. i prijavili smo osam situacija. Zanima me kakav će izveštaj sada biti. Ovo je sramota za takmičenje.

Košarkaši Monaka, ipak, nemaju previše vremena da se osvrću na ono što se dešavalo večeras u najvećoj dvorani na Balkanu, s obzirom da ih za dva dana čeka novi veliki evroligaški izazov.

- Naravno. Ovo moramo da zaboravimo što je pre moguće. U Kaunasu je nova utakmica je nova priča. Oni igraju čvrsto  kod kuće i neće biti lako. Takođe, imaju i publiku na svojoj strani. Pokušaćemo da sredimo misli što je pre moguće – rekao je Motiejunas.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike