Smailagić je posle trojke Džejmsa pomislio što i svaki navijač Partizana!

06.12.2023

00:22

0

Autor: A. Š.

Mladi centar crno-belih posle trijumfa protiv Monaka u prvi plan ističe timsko zalaganje

Smailagić je posle trojke Džejmsa pomislio što i svaki navijač Partizana!
Alen Smailagić - Copyright MN Press

Partizan je do šestog evroligaškog trijumfa ove sezone stigao posle još jedne drame. Pred punim tribinama beogradske Arene, u produžetku je savladan Monako, a svoje viđenje utakmice po njenom završetku dao je Alen Smailagić.

- Ovakve utakmice su najzanimljivije. Borili smo se, pokazali smo da smo ekipa i u ovako teškim situacijama i ako odemo u produžetke. Uspeli smo da nalazimo rešenje u napadu, da igramo dobru odbranu i izvučemo pobedu na kraju – kazao je Smailagić i dodao:

- Ključ je bio to što smo bili zajedno, nismo pravili ozbiljne greške. Mislim jesmo, ne bi to bili mi. Ali, smanjili smo ih, pojačali agresivnost i slavili.

Moglo je sve da bude mnogo gore po crno-bele kada je na sekund pre kraja četvrte deonice Džejms ubacio trojku kojom je meč odveo u dodatnih pet minuta. Smailagić je otkrio da je pomislio što i, verovatno svaki, navijač Partizana u tom trenutku.

- Zar ponovo?

Crno-beli nemaju previše vremena za odmor, već za dva dana na istom mestu čeka ih duel sa Armanijem.

- Tu smo, radimo posao, plaćeni smo za to. Nema tu previše umora. Moramo da budemo na visini zadatka. Pobedi se ne gleda u zube. Spremamo se za njih kao za svaku drugu ekipu i probaćemo da izvučemo pobedu. Nije moranje, ali ćemo se potruditi da ostanemo u ritmu. Da budemo dobri, da se osećamo dobro i da se igrači vrate iz povrede – kazao je Alen Smailagić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike