Nikola i ja smo se znali i pre NBA lige, to su naše tajne! Nurkić nokautirao Jokića, van terena je druga priča! (VIDEO)

02.12.2023

10:13

0

Autor: A. S.

Ono što se dešava na utakmici, tamo i ostaje

Nikola i ja smo se znali i pre NBA lige, to su naše tajne! Nurkić nokautirao Jokića, van terena je druga priča! (VIDEO)
Nurkić i Jokić - Copyright Tanjug/AP Photo/Matt York/

Dočekao je Jusuf Nurkić Nikolu Jokića u NBA ligu i u ekipu Denver Nagetsa. Zajedno su nastupali u dresu aktuelnog šampiona lige dve sezone, a onda su im se putevi razišli. Nikola je nastavio da gradi svoju priču sa Nagetsima, dok je Nurkić trenutno u Finiks Sansima, a noćas su im se ukrstili putevi.

Nagetsi su slavili u meču u kome nisu prikazali najsjajniju igru, ali pobeda se piše. Ovaj duel, takođe ostaće i upamćen po okršaju Balkanaca. I dok deo javnosti smatra da je Nurkić neutralisao Jokića u odbrani, a u napadu odigrao besprekornu partiju, oni drugi pak ističu Nikolinih ključnih 200 sekundi u finišu meča, ali i nesmotren prekršaj centra Sansa.

Među ovom dvojicom igrača vlada veliko poštovanje i prijateljstvo koje nije narušeno ni oštrim prekršajem i udarcem u predelu vrata, ni borbom za pobedu.

Posle meča Nurkić je medijima govorio upravo o Nikoli.

- On je dvostruki MVP. Potrudio sam se da učestvujem u timskoj odbrani od njega. Znali smo se i pre nego što smo došli u NBA. To su neke naše tajne... - nasmejao se Nurkić, pa dodao:

 

 

- Šalim se, samo igramo košarku i pokušavam da koristim svoju snagu, da budem šta jesam.

Nurkić je ove sezone stigao u Finiks u sklopu velikog trejda, u kojem je lider Portlanda Demijan Lilard završio u Milvokiju, a Portland je dobio Finiksovog centra Deandrea Ejtona.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike