Želim Lesorovu ulogu, gledam njegove klipove! Brazilac zna koga je zamenio i ne boji se međusobnog okršaja!

28.11.2023

12:33

0

Autor: A. S.

A u četvrtak će biti naročito interesantno

Želim Lesorovu ulogu, gledam njegove klipove! Brazilac zna koga je zamenio i ne boji se međusobnog okršaja!
Kaboklo na meču sa Cedevita Olimpijom - Copyright MN Press

Košarkaši Partizana nisu otvorili sezonu na željen način, pa u hodu sklapaju tim od koga se dosta očekuje. Tako je mesec i po, po početku sezone, došao i Brazilaz Bruno Kaboklo.

Jasno je, od njega se mnogo očekuje, a već u prvi mečevima je i pokazao šta se može očekivati. U razgovoru za Mozzart sport, Brazilac je pričao o periodu adaptacije na sistem i rad sa Željkom Obradovićem.

- Svi još uvek učimo kako da igramo jedni sa drugima, ovo posebno važi za mene zbog toliko različitih opcija koje imamo sa različitim postavama. Pogledajte samo postavu sa Smajlijem kada igra nisko krilo. On je neprestano u mismeču, možemo na brojnim pozicijama da stvorimo takve situacije. Možemo tako da kaznimo mnoge timove, samo moramo da igramo koncentrisano jer je uvek potreban fokus zbog raznih akcija koje je trener pripremio - rekao je Kaboklo za Mozzart sport i dodao:

- Teško je jer sam stigao usred sezone, definitivno je drugačije u odnosu na sva ranija iskustva zbog velikog kvaliteta protivnika, saigrača... Svega. Jednostavno je veći izazov. Sve je ovo novo za mene, ali uživam u procesu. Učim svaki dan i nadam se da ću moći da pomognem ovom timu da pravi velike uspehe.

Brazilac je među crno-bele stigao kao zamena za Matijasa Lesora, a može se reći da poseduje sličnu energiju kao i Francuz sa kojim će se sresti već u četvrtak, kada Panatinaikos od 20.45 gostuje u beogradskoj Areni.

- On je utabao put kojim želim da idem dok sam u Partizanu. Znam da ga mnogo vole ovde, trener mi pokazuje video-klipove šta je sve radio dok je bio u Partizanu, sjajan je bio. Učim i od Lesora. Želim da imam sličnu ulogu kao on, a to žele i treneri. U četvrtak očekujem borbu. Igramo na svom terenu što je uvek velika prednost. Nadam se naravno pobedi - rekao je Kaboklo.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike