Jokić je zver: Letos je u Srbiji pio šest piva dnevno, a najbolji na svetu!

29.11.2023

10:48

0

Saigrači iz Denvera imaju samo reči hvale za srpskog košarkaša

Jokić je zver: Letos je u Srbiji pio šest piva dnevno, a najbolji na svetu!
Gordon i Jokić - Copyright Profimedia

Nikola Jokić je omiljen među saigračima u Denveru, a o njemu je sa poštovanjem pričao i Porter Junior, koji je u svom podkastu ugostio saigrača Arona Gordona, i njih dvojica su u jednom delu emisije pričali i o srpskom košarkašu.

Porter je otkrio detelje razgovora sa najboljim igračem sveta, napominjući da je fasciniran koliko stameni Somborac napreduje iz sezone u sezonu, ali je pričao i o nekim pikanterijama vezanih za Nikolu.  

- On je nešto posebno, jedinstven igrač. Za mene je Nikola najbolji igrač kojeg sam ikada video. Neverovatno je šta on može da uradi. Bolji je iz godine u godinu, a prethodne smo zahvaljujući njemu osvojili i prsten. Pritom, on je totalno opušten lik, priačo sam njim i rekao mi je da je u Srbiji pio šest piva dnevno, i da loptu nije dotakao - otkrio je Porter.

O njemu je u superlativu pričao i Aron Gordon, kojeg je Jokić letos ugostio u Somboru.

- Jokić je veliki lider. Uvek je tačan, svaki dan. Trenira svakog jutra, odigra utakmicu, pa posle utakmice diže tegove. Redovno radi svakog dana. I na sve to, skroman je. Kad imate dvostrukog MVP-a i najkorisnijeg igrača NBA finala koji je tako nesebičan, to vam je kao dar sa neba. Ako on to može, onda mogu i drugi da dele loptu. On je zver - rekao je Gordon.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike