Evo šta je s Jokićem: Samo se požalio na bolove, Meloun nije smeo da rizikuje!

28.11.2023

07:53

0

Autor: A. S.

Nije poznato kada će na parket

Evo šta je s Jokićem: Samo se požalio na bolove, Meloun  nije smeo da rizikuje!
Nikola Jokić - Copyright Tanjug/AP

Košarkaši Denver Nagetsa noćas su gostovali ekipi Los Anđeles Klipersa, a na neugodnom terenu u Gradu Anđela, protiv sastava u kome su sve same zvezde NBA lige, desetkovani tim iz Kolorada je upisao veliki trijumf, 113:104.

Biće to nezaboravna utakmica za aktuelne šampione, naročito što je velika verovatnoća da je označila i prekid crne-serije i okrenula sezonu, pa se Nagetsi sada nalaze na trećem mestu na tabeli Zapadne konferencije.

Ono što dodatno daje na značaju ovog trijumfa jeste to što u sastavu Denvera nije bilo već od radnije povređenog Džamala Mareja, ali ni Arona Gordona, kao ni najboljeg igrača ekipe, Nikole Jokića.

Kako je nagovešteno uoči utakmice, Jokić se požalio na bolove, pa trener Majk Melon nije želeo da rizikuje. Svakako, nije reč o ozbiljnijoj povredi, ali nije ni precizirano kada će se Srbin vratiti u sastav.

Novosti o povredama: Nikola Jokić (bol u donjem delu leđa) i Hanter Tajson (bolest) ne igraju večeras u Klipersima. Pejon Votson je dostupan - napisao je na Tviteru Harison Vind, novinar koji prati Nagetse.

 

Standings provided by Sofascore

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike