Kaboklo i Grobari – ljubav na prvi pogled: Čini mi se da se osećam kao kod kuće!

18.11.2023

00:33

0

Autor: A. Š.

Brazliski centar ekspresno je zadobio simpatije navijača Partizana

Kaboklo i Grobari – ljubav na prvi pogled: Čini mi se da se osećam kao kod kuće!
Bruno Kaboklo - Copyright MN Press

Koliko su navijači Partizana čekali to jedno pojačanje od starta sezone najbolje je moglo da se vidi pri prvom kontaktu sa Brunom Kaboklom. Pre nego što je i obukao crno-beli dres, brazliskom reprezentativcu se skandiralo ime sa tribina Arene, u momentima dok je on mahao jednim od „grobarskih“ barjaka.

Pre dva dana u Minhenu snažni centar je nagovestio šta Partizanova publika može da očekuje od njega, a večeras protiv Albe je samo potvrdio da će biti veliko pojačanje u ekipi Željka Obradovića u nastavku sezone.

- Bilo je odlično, navijači su odlični, sva energija koju su nam dali. Jako sam srećan zbog svoje prve evroligaške pobede na domaćem terenu, ne mogu da dočekam da ih doživimo još, da donesemo kulturu pobeda ovom timu – kazao je posle meča Kaboklo, uz osvrt na svoju ulogu u duelu sa berlinskim klubom.

- Za mene je bilo bolje u odbrani, bio sam fokusiran na to, samo sam se trudio da završim defanzivne zadatke.

Priznao je Kaboklo da je bio isuviše fokusiran na utakmicu da bi primećivao stvari oko terena, ali je istakao i kako oseća i ceni ljubav koju je dobio od navijača, koji su u Arenu već počeli da donose i brazilske zastave.

- Zastave znače puno za mene, kada ih vidim. Čini mi da se osećam kao kod kuće. Cenim sve te ljude koji mi na taj način pružaju poverenje, hvala im – istakao je Bruno Kaboklo.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike