Hanga otišao iz Beograda! Sferopulos posle Mornara detaljno pričao o povređenim igračima! Lazić i Nejpir će još pričekati na povratak!

20.11.2023

22:31

0

Autor: A. Š.

Grčki strateg zadovoljan utakmicom sa Baranima,otkrio šta još crveno-beli treba da poprave

Hanga otišao iz Beograda! Sferopulos posle Mornara detaljno pričao o povređenim igračima! Lazić i Nejpir će još pričekati na povratak!
Janis Sferopulos, Adam Hanga i Luka Mitrović - Copyright MN Press

Košarkaši Crvene zvezde bukvalno su odradili meč 8. kola AdmiralBet ABA lige protiv Mornara. Privremeni povratak u dvoranu „Aleksandar Nikolić“ trener crveno-belih Janis Sferopulos je iskoristio kako bi razigrao što veći broj igrača i u tome je u potpunosti uspeo.

- Odradili smo utakmicu profesionalno. Želeli smo pobedu, uspeli smo da rotiramo igrače, svi su igrali. Pre svega smo hteli da razigramo Marka Simonovića koji je dugo odsustvovao. Sve ovo smo uspeli. Počeli smo ozbiljno od samog starta, imali smo i fokus u odbrani, generalno sam zadovoljan odigranim utakmicom – kazao je posle meča Sferopulos, otkrivši šta je to s čime još nije u potpunosti zadovoljan.

- Radimo na tome da igramo sve bolje iz utakmice i utakmice, pre svega u odbrani. Što se tiče napada, vidi se da igrači sarađuju, imamo talenta. Radimo dobro u napadu, igramo kao tim. Za mene je najbitnije da popravimo odbranu, igramo dobro, ali znam da možemo bolje i na tome radimo.

Otkrio je Sferopulos i da Adam Hanga trenutno nije sa ekipom u Beogradu.

- Hanga je otišao kod ličnog doktora, kako bi dobio novo mišljenje oko situacije sa kolenom. Dobio je dozvolu iz kluba. Komuniciramo sa njim, da vidimo kakva je situacija. Videćemo kada će se vratiti, svi zajedno ćemo odlučiti kada će zaigrati jer i dalje oseća bol u kolenu.

Zvezdin kapiten Branko Lazić van parketa je od meča sa FMP-om. I tako će biti još neko vreme.

- Branko Lazić je počeo da trenira, ali bez kontakta. Još uvek ne znamo kada će se vratii. Ako sve bude kako treba, uskoro, ali ne mogu da kažem precizno.

Na povratak će još malo sačekati i Šabaz Nejpir, kojem je stradao nos u duelu sa Fenerbahčeom.

- Što se Šabaza tiče, napravljena je specijalna maska. Počeo je da trenira bez kontakta, ali i dalje ima otok oko nosa. Čekamo da splasne otok i tek tada ćemo moći da znamo tačno kada će zaigrati - završio je izlaganje Sferopulos.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike