Sferopulos zadovoljan uprkos porazu u Pireju: Dali smo premalo poena, to je presudilo!

16.11.2023

22:57

0

Autor: A. Š.

Strateg Crvene zvezde nije imao previše razloga za kritiku svojih igrača posle utakmice sa Olimpijakosom

Sferopulos zadovoljan uprkos porazu u Pireju: Dali smo premalo poena, to je presudilo!
Janis Sferopulos - Copyright MN Press

Još će košarkaši Crvene zvezde čekati na prvi evroligaški brejk ove sezone. Protiv Olimpijakosa su u jednom trenutku nagovestili da bi to moglo da se dogodi večeras u Pireju, međutim veliki pad u finišu druge i gotovo celim tokom treće deonice na kraju ih je koštao trijumfalnog povratka iz Grčke.

- Mislim da smo se danas dobro borili protiv dobre ekipe, koja na domaćem terenu igra pogotovo čvrsto. U prvom poluvremenu smo kontrolisali ritam utakmice i do tri minuta do kraja odbrana nam je bila dobra – rekao je posle meča strateg Zvezde Janis Sferopulos, pa dodao:

- Bila je takva da smo na poluvremenu diskutovali da moramo biti brži u napadu, previše smo držali loptu u rukama, promašivali neke šuteve i dali premalo poena, to je presudilo u ovoj utakmici. I pored razlike u poenima, zadovoljan sam kako smo se borili i što smo sve vreme pokušavali da se vratimo u igru. Najbitnije je da naučimo iz poraza, da unapredimo sve što nije dobro radilo i da igramo bolje u nastavku – kazao je Sferopulos.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike