Ovako je Jokić srušio Bulse, a neki sumnjaju da juri statistiku! Jedno dodavanje falilo za novi tripl-dabl! (VIDEO)

05.11.2023

07:46

0

Autor: A. S.

Ko može da ga zaustavi?

Ovako je Jokić srušio Bulse, a neki sumnjaju da juri statistiku! Jedno dodavanje falilo za novi tripl-dabl! (VIDEO)
Nikola Jokić - Copyright Tanjug/AP Photo/Jack Dempsey

Nije dozvolio Nikola Jokić još jedno iznenađenje u nizu i poraz. Ono što su učinili Minesota Timbervulvsi već je arhivirano, a noćas su u Koloradu srušeni Čikago Bulsi i to prilično ubedljivo, 123:101.

Krenuo je Jokić odlično,a li je u trećoj deonici naročito dodao "gas" i srušio Čikago bez većih problema.

Meč je završio sa 28 poena, 16 skokova i devet asistencija. Falilo mu je samo jedno uspešno dodavanje za novi tripl-dabl, ali je finiš proveo na klupi, kako bi odmorio.

Neće Somborac previše žaliti za tom jednom asistencijom i statističkim podacima, priliku da upiše novi imaće već u noći između ponedeljka i utorka, kada sledi meč sa ekipom Nju Orleansa.

A što se tiče onoga što je radio protiv Bulsa i direktnog rivala Nikole Vučevića, kao i do sada, potezi za udžbenike i tv špice.

Jedan potez se naravno izdvojio, kada je promašio na polaganju, pa se vratio iz auta i opet nije uspeo, ali jeste nakon dva ofanzivna skoka. Mnogi će reći da je jurio statistiku, neki da je reč o komičnoj situaciji centra koji se mnogo troši, ali poeni su upisani Denveru.

 

 

Mnogo ključnih dodavanja i skokova, poena kada se lomilo, kada je rival činio sve da se vrati u meč. Ali, Jokić je još jednom pokazao da je nezaustavljiv.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike