Jokić arhivirao Minesotu, Bulsi "platili"! Vučević mu ništa nije mogao! (VIDEO)

05.11.2023

07:19

0

Autor: A. S.

Šteta za to jedno dodavanje

Jokić arhivirao Minesotu, Bulsi "platili"! Vučević mu ništa nije mogao! (VIDEO)
Duel Nikole Jokića i Vučevića - Copyright Tanjug/AP Photo/Jack Dempsey

Nikola Jokić iz meča u meč igra sve bolje, pa rivali njegovog Denvera imaju velikih problema. Tako je noćas namučio Čikago Bulse, koji su na kraju morali da priznaju poraz i to prilično ubedljiv, 123:101, a tako se i aktuelni šampion vratio na prvo mesto, skorom 6-1.

Srpski centar je blistao na terenu, pa je i ovaj duel završio nadomak tripl-dabla. Meč je okončao sa 28 poena, 16 skokova i devet asistencija, ali ono što brine tim iz Kolorada je povreda Džamala Mareja.

Što se samog duela tiče, Denver je od starta imao blagu prednost, ali nije uspeo da načini razliku i odlepi se. Čikago je držao priključak i u drugoj deonici, čak u jednom trenutku stekao prednost, a Denver je tada ušao u probleme zbog povrede Mareja.

Ali, baš tada je Jokić zablistao i rešio da okonča dramu, pa je uz pomoć Redžija Džeksona, doveo Nagetse do dvocifrenog plusa.

Bulsi nisu imali snage za odgovor na ovaj nalet, Jokić je čak imao i dovoljno vremena da odmori, a onda je jedino pitanje bilo kojom razlikom će domaćin trijumfovati.

Tako su rivalima stavili do znanja da je jedna loša noć i poraz od Minesote brzo zaboravljen. Nikoli je do kraja meča nedostajala samo jedna asistencija da upiše novi tripl-dabl, ali biće prilike već u sledećem duelu.

Majkl Porter Junior je pratio Somborca sa 27 poena i 6 skokova, dok je Redži Džekson dodao 16 poena. Na drugoj strani, očekivano, Nikola Vučević je bio najbolji sa 19 i 7 uhvaćenih lopti.

Nagetsi sledeći meč igraju u noći između ponedeljka i utorka protiv Nju Orleansa, a zatim sledi derbi protiv drugoplasiranog Golden Stejta.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike