Nagetsi krenuli na utakmicu, a na pisti Spajdermen, Ken i Tejlor Svift, samo Nikola nije poslušao: Jokić je Džoker! (VIDEO)

01.11.2023

08:21

2

Autor: A. S.

Somborac se ne interesuje za nove trendove

Nagetsi krenuli na utakmicu, a na pisti Spajdermen, Ken i Tejlor Svift, samo Nikola nije poslušao: Jokić je Džoker! (VIDEO)
Košarkaši Denvera maskirani krenuli na put - Copyright pritscreen/twitter/katywinge

Proteklih dana širom sveta se obeležavala Noć veštica, kada se svi nadmeću ko će imati bolji kostim, ali taj trend još uvek nije zaživeo u srpskoj kulturi, pa je tako Nikola Jokić jedan od retkih košarkaša NBA lige koji je rešio da se ne maskira.

I dok su svi igrači Denvera u ludim kostimima krenuli na meč, na pisti su se nizali Spajdermen, Kena, Tejlor Svift, sudiju, a Jokić je rešio da ostane Džoker.

 

 

Kao i na terenu, tako i pored parketa, drži do sebe i onoga kakav je, pa na utakmice dolazi u odelima, jer tako izražava poštovanje prema poslu koji obavlja. Ne pojavljuje se u javnosti u ekscentričnim odevnim kombinacijama, što je popularno u NBA ligi.

Jednostavno ne odskače i prati svoj ritam.

Tako je i na konferenciji pred put na gostovanje Minesori rekao da se neće maskirati. Rekao - izvršio.

 

 

Inače, Nikola je jedan od retkih sportista koji nema društvene mreže i ne eksponira se na svakom koraku. Njegov lik se ne nalazi na svakom bilbordu, ne učestvuje u emisijama zabavnog karaktera, nema ga u brojnim reklamama širom sveta. Iako je jedan od najboljih na svetu i svi žele da znaju što više o njemu, on živi svoj mir, daleko od javnosti.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike