NBA bomba! Klipersi prave drim-tim kako bi srušili Jokića! Harden stigao u Los Anđeles i poveo Petruševa!

31.10.2023

08:44

0

Autor: A. S.

Zapad će biti dominantan

NBA bomba! Klipersi prave drim-tim kako bi srušili Jokića! Harden stigao u Los Anđeles i poveo Petruševa!
Džejms Harden - Copyright Profimedia

Prethodna noć u NBA ligi pripala je Nikoli Jokiću koji je još jednim tripl-dablom vodio Nagetse do četvrte pobede u nizu, ali je stigao i do četvrtog mesta na večnoj listi po broju tripl-dablova, pa polako ispisuje istoriju.

Ali nije glavni fokus bio samo na utakmicama, već i na dešavanju sa terena, pa je tako došlo do (ne)očekivanih vesti o trejdu Džejmsa Hardena.

Američki košarkaš je danima tražio od Filadelfije da promeni sredinu, a franšiza se čak zbog njega i našla pod istragom, jer ga nisu vodili na gostovanje, a nisu ga ni stavili na spisak povređenih igrača.

Sve to jer dugo nije trenirao, očigledno iz bunta jer nije trejdovan, ali je noćas i to promenjeno, pa ćemo u nastavku sezone Hardena gledati u Los Anđeles Klipersima, koji sa Raselom Vestbrukom, Polom Džordžom i Kavajem Lenardom prave drim-tim na Zapadu, kako bi bili konkurentni aktuelnim šampionima.

Istim putem krenuli su i Pi Džej Taker i Filip Petrušev, kao i određeni pikovi, dok Siksersi dobijaju Markusa Morisa, Nikolu Batuma, Roberta Kovingtona i Ki Džej Martina.

Srpski košarkaš je u NBA ligu stigao ovog leta, ali već menja sredinu. Njega je na draftu birala Filadelfija, ali će bivši košarkaš Crvene zvezde i Efesa karijeru nastaviti kod Ivice Zupca.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike