To govori o Nikolinoj veličini! Meloun zna kada će Jokić ući u istoriju, odgovor će vas nasmejati do suza! (VIDEO)

31.10.2023

09:21

0

Autor: A. S.

Amerikanac je sebi dao zadatak da nikada Džokera ne uzima zdravo za gotovo

To govori o Nikolinoj veličini! Meloun zna kada će Jokić ući u istoriju, odgovor će vas nasmejati do suza! (VIDEO)
Jokić i Meloun - Copyright AP photo

Nikola Jokić je noćas stigao do 107. tripl-dabla i sada se nalazi na četvrtom mesto u istoriji ovog parametra, zajedno sa Lebronom Džejmsom i Džejsonom Kidom. Do vrha i prvog mesta ima još trojicu igrača i nije isključeno da će već na kraju ove sezone biti usamljen.

Sličnog mišljenja je i trener Nagetsa, Majk Meloun.

Nakon trijumfa nad Jutom sa 110:102, i Jokićevih 27 poena, 11 asistencija i 10 skokova, Majkl Meloun je upitan o dostignuću srpskog centra.

- Ko su momci koji imaju više (tripl-dablova) Oskar, Rasel i? Da, Medžik. Koliko mu beži prvi sledeći? Aha 30, znači biće mu potrebno još 30 utakmica da ga stigne - u svom prepoznatljivom tomu je rekao Meloun i dodao:

 

 

- Neverovatno je. Pričam ovo već godinama, dao sam sebi zadatak da nikada ne uzimam Nikolu "zdravo za gotovo". Sjajan je svake večeri. Nisam ni bio svestan da ima tripl-dabl, 27 poena, 11 asistencija, 10 skokova. To govori o njegovoj veličini, konstantnosti, igra mečeve na ekstremno dobrom nivou. Možete uporediti Lebrona i Nikolu prema sposobnostima, inteligenciji i sposobnosti da svako oko njih bude bolji - rekao je Meloun.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike