Bogdan odlično krenuo, pa zaboravljen kada se lomilo! Atlanta upisala novi poraz, kapiten Srbije finiš proveo na klupi! (VIDEO)

28.10.2023

07:23

0

Autor: A. S.

Ako je neko mogao ovo da okrene, mogao je Bogdanović

Bogdan odlično krenuo, pa zaboravljen kada se lomilo! Atlanta upisala novi poraz, kapiten Srbije finiš proveo na klupi! (VIDEO)
Bogdan Bogdanović - Copyright Profimedia

Košarkaši Atlanta Hoksa doživeli su i drugi poraz na startu NBA lige, ovog puta od ekipe Njujork Niksa sa 126:120. Kapiten Srbije, Bogdan Bogdanović, bio je odličan na ovom meču, ali je neshvatljivo u finišu bio na klupi, što su gosti iskoristili.

Iako Niksi gotovo tokom celog meča imali prednost, Atlanta nije puno zaostajala, naprotiv, sve vreme je bila blizu preokreta. Međutim, osim jednog vođstva i izjednačenja u nekoliko navrata, više od toga nisu uspeli.

Falio je noćas Hoksima dobro raspoloženi Trej Jang, ali i Bogdan Bogdanović u momentima kada se lomilo.

 

 

Srpski košarkaš je meč završio sa 16 poena i tri asistencije za 26 minuta na terenu, a pitanje za trenera i štab jeste zašto ga nije bilo na terenu u poslednjih četiri minuta kada se rezultat lomio i kada je mogao da načini prevagu na strani svog tima.

Rival je na kraju rutinski priveo meč kraju, a predvodio ih je Džejlen Branson, koji je meč završio sa 31 poenom, od toga osam trojki. Na drugoj strani, De Andre Hanter je bio najefikasniji sa 27 poena.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike