Jović odlično koristi šansu, Petruševa nije bilo na derbiju sa Bogdanom! (VIDEO)

21.10.2023

07:27

0

Autor: A. S.

Još jedna dobra noć u predsezoni

Jović odlično koristi šansu, Petruševa nije bilo na derbiju sa Bogdanom! (VIDEO)
Nikola Jović na duelu protiv Hjustona - Copyright Tanjug/AP Photo/Michael Wyke

Za samo tri dana, utakmicom između aktuelnog šampiona, ekipe Denver Nagetsa i Los Anđeles Lejkersa, počinje nova NBA sezona u kojoj će Srbija imati više predstavnika.

Verovatno će sve oči biti uprte u najzvučnije ime među njima, Nikolu Jokića, ali je mladi Nikola Jović pokazao mnogo razloga zašto se i zbog njega treba buditi noću.

Tako je bilo i noćas, kada je u predsezonskom meču za ekipu Majamija, Jović odigrao 26 minuta i postigao 10 poena, tri skoka i asistenciju. Njegova ekipa je na kraju poražena od Hjustona sa 110:104, ali je evidentno da Erik Spolstra ima razloga i da bude zadovoljan.

Bilo je zabavno na duelu između Filadelfije i Atlante, sa jedne strane Filip Petrušev, a na drugoj Bogdan Bogdanović.

Pobedu su odneli Siksersi sa 120:106, a Petrušev nije ulazio u igru. Kapiten reprezentacije Srbije je na terenu proveo 20 minuta i upisao devet poena, četiri skoka i tri asistencije.

Kako nismo gledali srpski okršaj, slavu ovom duelu odbranio je Džoel Embid, aktuelni MVP lige, koji je u dresu Filadelfije noćas odigrao 33 minuta i postigao 21 poen, ali je glavni utisak da još uvek nije u potpunosti spreman za novu sezonu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike