Crtani sa Jokićem i Lebronom postao viralan: Hej, Džokeru, kako ti je bilo u Srbiji? Bolje nego dok sam osvajao titulu! (VIDEO)

25.10.2023

09:46

0

Autor: D. P.

Smešno baš

Crtani sa Jokićem i Lebronom postao viralan: Hej, Džokeru, kako ti je bilo u Srbiji? Bolje nego dok sam osvajao titulu! (VIDEO)
Copyright printscreen

Amerikanci su odmah za 1. kolo NBA pripremili spektakl i na društvenim mrežama!

Rivalstvo Nikole Jokića i veterana Lebrona Džejmsa najavili su crtanim filmom u kom najveća zvezda Lejkersa i cele NBA u jednom trenutku kaže "mrzim ovog momka".

To možda i nije daleko od istine, ako se zna da nakon meča u kome su Nagetsi pobedili "jezerdžije" rezultatom 119:107, Lebron nije sačekao Srbina da ga pozdravi i čestita već je odmah napustio parket i otišao u svlačionicu.

Očigledno da mu porazi od Denvera teško padaju i da je dobra partija domaćih dodatno začinjena ponižavajućim skandiranjem publike "ko vam je ćale".

 

 

 

 

Lebronu se verovatno neće svideti ni crtani sa Jokićem, jer mu traži na kratko trofej "Leri O' Brajan" namenjen pobedniku NBA!

Jokić mu pokazuje kako se slikao sa trofejom i svojim konjima, na srpskoj plaži, na kraju mu pokazuje da se i venčao sa peharom!

Poruka je da se ovo dvoje neće lako razdvojiti!

Jokić je odigrao 36 minuta i za to vreme postigao je svoj prvi tripl-dabl sa 29 poena, 13 skokova i 11 asistencija.

Lebron se zadržao na parketu 29 minuta sa učinkom od 21 poena, osam skokova i šest asistencija.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike