Natalija Jokić objavila najlepši video sa ćerkom Ognjenom: Tatin prsten najvrednija igračka, sav od rubina, safira i dijamanata (VIDEO)

25.10.2023

11:29

0

Autor: D. P.

Ogromna vrednost prstena

Natalija Jokić objavila najlepši video sa ćerkom Ognjenom: Tatin prsten najvrednija igračka, sav od rubina, safira i dijamanata (VIDEO)
Copyright Instagram printscreen

Natalija Jokić objavila je najlepši video sa sinoćne utakmice na otvaranju NBA sezone između Nikolinog Denvera i Los Anđeles Lejkersa  u "Bol Areni".

Njen suprug uzeo je ono što je čestitim trudom u prošloj sezoni i zaslužio - šampionski prsten, a novom tatinom trofeju mogla je da se obraduje i ćerka Ognjena.

Natalija je zabeležila baš momenat kada Ognjena opipava reljef najvrednijeg nakita u svetskom sportu koji je napravljen u jednoj zlatari na Beverli Hilsu.

Prsten sadrži 16 karata dijamanata, rubina i plavih safira koji predstavljaju boje Nagetsa. Ovaj broj karata predstavlja 16 plej-of pobeda koje su bile potrebne za osvajanje NBA.

 

Postoje dijamanti različitih boja - žuti i beli - kao i različiti oblici dijamanata na prstenu.

Svaki dijamant je ručno odabran kako bi se osigurao optimalan rez, jasnoća, boja i simetrija.

Niko još nije otkrio tačnu vrednost prstena! Američka štampa licitira sa iznosom od 50.000 do 150.000 dolara po prstenu!

Inače, posle ceremonije dodele prstenova odigrala se utakmica sa Lejkersima.

Pobedili su Nagetsi sa 119:107, a srpski centar je na startu zabeležio tripl-dabl sa 29 poena, 13 skokova i 11 asistencija.

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike