Legende oduševljene Jokićem! Ovaj čovek nikoga ne ostavlja ravnodušnim - Kako ne pipneš loptu čitavo leto i lagano upišeš tripl-dabl?

25.10.2023

10:15

0

Autor: A. S.

Klasa je klasa

Legende oduševljene Jokićem! Ovaj čovek nikoga ne ostavlja ravnodušnim - Kako ne pipneš loptu čitavo leto i lagano upišeš tripl-dabl?
Nikola Jokić - Copyright Tanjug/AP Photo/David Zalubowski

Aktuelni šampioni NBA lige, košarkaši Denver Nagetsa pobedom su otvorili novu sezonu. U prvom meču po povratku na parket savladali su Los Anđeles Lejkerse sa 119:107, uz odličnu partiju i tripl-dabl Nikole Jokića.

Somborac je na terenu proveo 36 minuta i postigao 29 poena, uz 13 skokova i 11 asistencija, pa je bio u centru pažnje, kako na parketu, tako i pre meča, tokom dodele šampionskog prstena, kada su ga savladale emocije.

Ova partija, nakon leta u kome gotovo da nije imao dodira sa košarkom, oduševila je mnoge, pa su tako legende NBA lige, poput Medžika Džonsona i Kevina Garneta osetile potrebu da se oglase na društvenim mrežama kako bi pohvalile srpskog centra.

 

 

- Kako ne pipneš loptu čitavo leto i onda tako lagano upišeš tripl-dabl - upitao je Garnet Jokića na Tviteru.

Medžik je pak pohvalio kombinaciju Jokić – Džamal Marej.

 

 

- Pik en rol kombinacija Nikole Jokića i Džamala Mareja najbolja je u celoj ligi. Oni mogu da urade sve – šutiraju, dodaju, driblaju i idu na prodor - napisao je Džonson.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike