Nisam preskakao dan treninga, možda mesec ili dva: Jokić priznao šta je radio tokom leta da očuva formu (VIDEO)

25.10.2023

06:39

1

Autor: A. S.

A istakao je i da veruje u novu titulu

Nisam preskakao dan treninga, možda mesec ili dva: Jokić priznao šta je radio tokom leta da očuva formu (VIDEO)
Nikola Jokić - Copyright Printscreen/twitter/tntsports

Četiri meseca je trajala pauza između dve NBA sezone, a kako se prethodna okončala, tako je nova i počela, dominantnom partijom Nikole Jokića.

Somborac je bio najefikasniji u pobedi aktuelnog šampiona, ekipe Denver Nagetsa, nad Los Anđeles Lejkersima, 119:107, ubacio je 29 poena, uz 13 skokova i 11 asistencija, a posle meča, svi su se utrkivali za njegov komentar, pa se u razgovoru za TNT osvrnuo na tok meča.

- Mislim da smo imali malo više energije, da nam je ceremonija dala dodatno pojačanje. Imali smo naše veče, prvo poluvreme je bilo neverovatno, potom smo malo izgubili energije, ali na kraju meča smo bili vrlo dobri i pobedili smo. Mislim da su nas sve te stvari baneri, ceremonija, naterali da ne budemo tim koji će izgubiti - rekao je Nikola, pa istakao da veruje da njegov tim može da odbrani titulu:

 

 

- Imamo šansu, nikada ne znate šta će vam sezona doneti, ali imamo šansu, zašto da ne. Igrali smo dobro večeras, naša odbrana je bila dobra, ofanziva takođe. Imamo šanse, zašto da ne.

I dalje se traga za zamenom za Džefa Grina, a Nikola smatra da će neko od igrača iz rostera iskoračiti.

- Znamo za šta je sposoban Kristijan Braun i mislim da će on biti naš iks faktor u utakmicama. Redži može da iskorači i u plej-ofu odigra bitnu ulogu i minute kao lider. Mislim da imamo grupu, videćemo ko će zameniti Džefa Grina, to je jedina stvar koju ne znamo. Sezona počinje i sigurno će neko iskoračiti.

Na kraju razgovora je priznao da je radio tokom leta i objasnio kako je vodio računa o svojoj formi.

- Ne znam da li bi trebalo to da vam govorim o košarci. Bio sam u teretani tokom leta, preskakao sam samo nedelju. Pripremao sam moje telo za sezonu. Mislim da je naše telo alat i ako nije spremno nešto će se desiti, povredićete se. Nisam preskakao niti jedan dan treninga, možda jesam malo na terenu, koji dan, mesec ili dva meseca - našalio se na kraju Nikola Jokić.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike