Evo kako izgleda Jokićev šampionski prsten! Košta preko 100.000 dolara, navijačima se ne dopada, ali sija! (FOTO)

21.10.2023

12:10

0

Autor: A. S.

Biće pravi bljesak prilikom dodele

Evo kako izgleda Jokićev šampionski prsten! Košta preko 100.000 dolara, navijačima se ne dopada, ali sija! (FOTO)
Nikola Jokić - Copyright Tanjug/AP Photo/Ashley Landis

U junu je Nikola Jokić doveo Denver Nagetse do prve titule NBA lige u istoriji franšize, a za tri dana kreće nova sezona, pa navijači priželjkuju i drugu. Naravno, u svetu sporta važi da je znatno teže odbraniti, nego osvojiti titulu, a Denver kreće već u noći između utorka i srede i to duelom protiv Los Anđeles Lejkersa.

U međuvremenu, NBA liga je objavila dokumentarac o njihovoj tituli, pa svakodnevno isplivavaju detalji na površinu, tako je sada obelodanjeno kako izgleda šampionski prsten i to upravo Nikolin.

Po običaju, ovakve stvari se skrivaju, ali nakon što su isplivale fotografije, navijači nisu nimalo oduševljeni.

Na društvenim mrežama, naveli su da je ovo možda i jedan od slabije odrađenih prstenova po dizajnu, a uporedili su ga čak sa onim koji su Milvoki Baksi dobili, kada je ceo prsten bio u dijamantima.

Inače, vrednost ovog komada iznosi preko 100.000 dolara, a kako se navodi, optočen je zlatom i dijamantima, dok se u centralnom delu nalazi grb Denver Nagetsa. Sa strane su pak ispisana prezimena igrača i brojevi.

 

 

Jokićev prsten poseduje i dodatne dijamante na broju, kao i po celom komadu, pa će sve sijati na meču sa Lejkersima, kada im budu dodeljeni.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike