Novi Zvezdin trener dao prvu izjavu! Grk je već odredio ciljeve i ishvalio Delije! (FOTO)

22.10.2023

20:04

0

Autor: D. N.

Sferopulos je stigao u Beograd i odmah odradio prvi trening

Novi Zvezdin trener dao prvu izjavu! Grk je već odredio ciljeve i ishvalio Delije! (FOTO)
Copyright KK Crvena zvezda

Novi trener Crvene zvezde, Janis Sferopulos već je odradio prvi trening sa ekipom. Kako je saopšteno na sajtu crveno-belih, Grk je stigao letom iz Soluna u oko 14 časova. Već u 15.30 bio je sa ekipom na parketu.

Sa njim kao deo stručnog štaba i prvi pomoćnik stigao je i njegov sunarodnik Vasilis Geragotelis koji je tu ulogu imao i prethodnih deset godina u ekipama Olimpijakosa i Makabija.

Usledila je i prva izjava sa sajt novog kluba.

- Vrlo sam počastvovan što sam postao trener Crvene zvezde. Za mene je važno što sam postao deo porodice. Ovom prilikom se zahvaljujem predsedniku i menadžmentu koji su me doveli ovde. Uzbuđen sam što ću trenirati ovaj tim. Možemo da uspemo, da ostvarimo velike stvari, ali samo zajedno. Menadžment, igrači i navijači koji su fantastični.

Uzbuđen sam i nestprljiv da krenu utakmice, da izgradimo tim. Ali na terenu, jer tim već imamo. I da donesemo uspeh klubu - kazao je Grk koji će već sutra debitovati na klupi, protiv FMP-a.

- Znamo kako da nastavimo u toku sezone, uradićemo dosta stvari. Idemo korak po korak, ali je najvažnije da igrači shvate šta tražim od njih. Ali da naša igra ne trpi u poluvremenu. Najvažnija je stvar da tim ostane zajedno, da se bori zajedno i da nastavi - zaključio je Sferopulos.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike