Kaminski se prilagođava na Partizan i Evropu, ali jedno mu je jasno: Željko se ne može porediti ni sa kim!

20.10.2023

17:52

0

Pojačanje Partizana iz NBA je priznao da mora još da uči kako bi se adaptirao na košarku koja se igra na Starom kontinentu

Kaminski se prilagođava na Partizan i Evropu, ali jedno mu je jasno: Željko se ne može porediti ni sa kim!
Frenk Kaminski - Copyright MN Press

NBA pojačanje Partizana Frenk Kaminski priznao je da se još adaptira na evropsku košarku i da mu je za to potrebno vreme.

On je ovog leta došao iz NBA, gde je nastupao za Šarlot, Finiks, Atlantu, a kratko je nastupao i za Hjuston.

- Definitivno je drugačije. Osam godina sam košarku igrao na jedan način, sada moram da se prilagodim drugim uslovima. Velika je razlika i moram još dosta da učim, ali verujem da će sve doći na svoje. Ovde moram takođe kod sudija da zaradim poštovanje, kada to shvatim, biće bolje. Čini mi se da sam u svakom meču u problemu sa faulovima. Jednostavno, moram da se navikavam na novi način igranja - istakao je Kaminski.

Neizbežno pitanje je bilo vezana i za Željka Obradovića, napominjući da je on jedinstven trener i da ga ne može porediti ni sa jednim dosadašnjim trenerom.

- Željka ne možeš porediti ni sa jednim, on je jedinstven u svemu što radi. Fantastičan trener, i kod njega se radi sa mnogo inteziteta. Pravi pokazatelj su njegovi rezultati, ne bi mogao da osvoji toliko trofeja da nije najbolji. Traži mnogo od igrača, što je odlično, ali isto tako bori se za nas. Čvrstog je karaktera i volim da igram kod njega. Mnogo mi pomaže da se adaptiram, što mi pomaže da dobijem još više na samopouzdanju i najvažnije da veruje u mene. Sve vam je jasno kad uđe u dvoranu koliko ima poštovanja od navijača. To je jednostavno Željko - zaključio je Kaminski.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike