Pakao Dušana Alimpijevića u Turskoj! Navijači mu priredili neprijateljski doček, pa igrač nasrnuo na njega! Dokle ide ovo ponašanje? (VIDEO)

15.10.2023

10:23

0

Autor: A. S.

Nisu mu zaboravili što je otišao, ali jesu sve što je za njih učinio

Pakao Dušana Alimpijevića u Turskoj! Navijači mu priredili neprijateljski doček, pa igrač nasrnuo na njega! Dokle ide ovo ponašanje? (VIDEO)
Alimpijević u raspravi sa protivničkim igračem - Copyright Twitter_YuksekPost

Srpski trener Dušan Alimpijević ovih dana u Turskoj doživljava velike neprijatnosti. Nakon što je prešao iz Burse u Bešiktaš i potom komentarisao zalaganje igrača, na utakmici sa Darušafakom je došlo do sukoba sa trenerom rivalske ekipe, a sinoć je imao probleme i sa navijačima.

Naime, Alimpijević je sa svojom novom ekipom gostovao Bursi, a navijači su mu priredili vatreni doček.

Brzo su svi u Bursi zaboravili sve što je mladi srpski stručnjak učinio za njih i njihovu ekipu i ne mogu da mu oproste što je letos promenio tim, pa ga je sačekao transparent.

Navijači su štampali novčanice od sto dolara sa njegovim likom, a na ogromnom transparentu nalazi se lik srpskog trenera, dok razmišlja o novcu. Međutim, tu nije usamljen, već mu društvo prave i bivši košarkaš Burse Derek Nidam i Nedim Jukel, bivši generalni menadžer, koji sada tu funkciju obavlja u Bešiktašu.

 

 

A nakon meča, koji je Bešiktaš izgubio posle produžetka, usledila je nova neprijatnost i to kada je na njega nasrnuo igrač Burse, Omer Utiku. Fizički sukob sprečilo je obezbeđenje.

 

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike