Najlakše je protiv Partizana, čast nam je što im otvaramo sezonu! Barani i Pavićević nahvalili crno-bele pred dolazak u Beograd

01.10.2023

20:24

0

Autor: A. S.

Domaćin je favorit, gost ove godine ima nešto drugačiju ulogu

Najlakše je protiv Partizana, čast nam je što im otvaramo sezonu! Barani i Pavićević nahvalili crno-bele pred dolazak u Beograd
Mihailo Pavićević - Copyright MN Press

Košarkaši Partizana u odbranu titule AdmiralBet ABA lige kreću u ponedeljak, kada od 19 sati dočekuju ekipu Mornara iz Bara.

Do pre nekoliko godina, to bi bio derbi lige, ali sada sa brojnim promenama koja su se događala na Jadranu, Barani imaju nešto drugačiju ulogu.

Jasno je da je uloga favorita potpuno na strani domaćina, a Mornaru je cilj da se predstavi u što boljem svetlu i da nakon poraza u kvalifikacijama za FIBA Ligu šampiona, pokažu da nisu ekipa za potceniti.

- Da budem iskren mi nismo uopšte razmišljali o Partizanu, jer je to utakmica koju je najlakše spremiti, kao i svake sezone. Znamo koliko su kvalitetni, znamo da na klupi imaju najboljeg trenera u Evropi, Željka Obradovića - rekao je trener Mornara, Mihailo Pavićević, pa nastavio:

- Mi smo, zbog kasnog početka priprema još uvek u fazi privikavanja i upoznavanja jedni na druge. Drago nam je što je voljom žreba baš nama pripala čast da otvorimo novu sezonu Partizana u ABA ligi.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike