Hvalospev Bjankiju! Belineli ne žali za Skariolovim vremenom u Virtusu: Sad imamo želju da izađemo na parket i pobedimo!

26.09.2023

16:15

0

Autor: D. P.

Italijan nije mogao jače da udari po Skariolu, iako ga nije spomenuo

Hvalospev Bjankiju! Belineli ne žali za Skariolovim vremenom u Virtusu: Sad imamo želju da izađemo na parket i pobedimo!
Serđo Skariolo - Copyright Profimedia

Iskusni italijanski reprezentativac Marko Belineli nije od onih koji će žaliti zbog otkaza Serđa Skariolu u Virtusu iz Bolonje.

Bek šuter za "Korijere delo sport" kaže da su prvi dani Luke Bjankija prošli više nego dobro za celu ekipu Virtusa, povlačeći jasnu razliku između perioda sa starim trenerom i novom atmosferom u timu.

- Za tri dana Bjanki nam je dao mnogo - želju da igramo dobro, samopouzdanje i volju da izađemo na teren i pobedimo, što je najvažnije. Sada svako ulazi u igru sa drugačijim mentalitetom. Sa jakom voljom da pobedi zbog sebe, ekipe i trenera - rekao je Belineli.

MN Press
Marko Belineli

 

Ovakav stav Belinije ne iznenađuje budući da je u italijanskim medijima procurila informacija kako je Skariolo od predsednika kluba Masima Zanetija tražio da se reši Belinelija i Miloša Teodosića.

Teodosić je sam otišao u Crvenu zvezdu zbog dogovora koji je napravio još prošlog leta, a ispraćen je iz Bolonje i porukom Skariola koji mu se zahvalio na zajedničkim danima u Virtusu i "dozvolom da ga trenira".

Skariolo je pre dve nedelje dobio otkaz u Virtusu zbog izjave da je menadžement kluba pravio tim za narednu sezonu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike