„Grobari“, upravo ste dobili još jedan razlog da "na keca" zavolite Zeka Ledeja (VIDEO)

20.08.2021

16:02 >> 16:19

0

Autor: Adam Štulić

Ima neka tajna veza…

„Grobari“, upravo ste dobili još jedan razlog da "na keca" zavolite Zeka Ledeja (VIDEO)
Copyright Zak Ledej, Printscreen/YouTube

Povratak Željka Obradovića izazvao je ogromnu euforiju među navijačima Partizana, koji su nekoliko nedelja kasnije morali dobro da trljaju oči kako bi bili sigurni da su nova pojačanja kluba iz Humske stvarna.

Kevin Panter je bio prva bomba na crno-beloj strani Topčiderskog brda, da bi ubrzo odjeknula nova detonacija – iz Milana u Beograd je stigao i Zek Ledej.

Jedan od najzvučnijih novajlija u srpskoj košarci poslednjih godina u ponedeljak se priključio crno-belima, a posle nekoliko dana u srpskoj prestonici izneo je prve utiske o novoj sredini u razgovoru za TV Partizan.

– Radimo jako, pokušavamo da ostvarimo trenerovu viziju, kako nas vidi kao tim – kazao je Ledej, ne skrivajući oduševljenje srpskom hranom.

Pročitajte još

„Grobari“ će imati poseban razlog da zavole Zeka Ledeja, venčanog kuma Najdžela Vilijamsa Gosa, novog plejmejkera madridskog Reala koji se za samo godinu dana u dresu Partizana „uvukao“ pod kožu navijača.

– On mi je kao brat, veoma smo bliski, kao da mi je član porodice. Drago mi je što sam mogao da budem uz njega tokom tog posebnog dana – kazao je Ledej, koji se pohvalio i sa nekoliko naučenih srpskih reči za samo četiri dana, koliko je u Srbiji.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike