On je evropski Stef Kari! Upoznajte novog plejmejkera Partizana (VIDEO)

18.08.2021

17:53 >> 19:29

0

Autor: Adam Štulić

Crno-beli od srede jači za talentovanog plejmejkera Jama Madara

On je evropski Stef Kari! Upoznajte novog plejmejkera Partizana (VIDEO)
Copyright Jam Madar foto: Printscreen/Youtube/Overtime Europe

Novi Partizan, koji će od nastpajuće sezone voditi najtrofejniji evropski trener Željko Obradović, polako dobija svoj završni oblik. Barem što se tiče sastava za takmičarsku godinu u kojoj je primarni cilj povratak kluba iz Humske u Evroligu.

Crno-beli su u sredu predstavili sedmo pojačanje ovog leta. U Humsku je, posle obaveza u Letnjoj ligi u dresu slavnih Boston Seltiksa, stigao jedan od najtalentovanijih plejmejkera u Evropi Jam Madar.

Mladi Izraelac (21, 192 cm) potpisao je trogodišnji ugovor s Partizanom, koji je u dosadašnjem košarkašu Hapoela iz Tel Aviva dobio organizatora igre kojeg zovu i evropskim Stefom Karijem.

Pročitajte još

Pre nego što se Madar predstavi, pre svih, Partizanovoj publici, u priloženom videu možete se malo bliže upoznati s novom akvizicijom „parnog valjka“, koji se od ponedeljka nalazi na pripremama na Zlatiboru.

Zasad poslednja akvizicija crno-belih, pošto je nedavno sportski direktor Zoran Savić najavio još dva, a možda i tri pojačanja u narednih nekoliko dana, novim saigračima trebalo bi uskoro da se pridruži na srpskoj planini, gde crno-beli, pored košarkaških stvari, rade na pravljenju “hemije” potrebne za ostvarivanje velikih ciljeva u nastupajućoj sezoni.

– Atmosfera je perfektna! Stvarno nisam očekivao ovakvu atmosferu, da se igrači odmah prihvataju i da se gledaju kao drugari. Stvarno sam oduševljen i mislim da ćemo razviti takvu hemiju, da ćemo biti jedna od boljih ekipa ove sezone – rekao je u nedavnom razgovoru za 24sedam jedan od letošnjih novajlija Alen Smailagić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike