Za Partizanove utakmice Arena će biti mala! Crno-beli objavili nove podatke o sezonskim kartama

16.08.2023

18:18

0

Autor: 24sedam

U toku je registracija za sezonske ulaznice, a došlo je i do promene tiketing partnera

Za Partizanove utakmice Arena će biti mala! Crno-beli objavili nove podatke o sezonskim kartama
Navijači Partizana - Copyright MN Press

Za utakmice košarkaša Partizana vlada veliko interesovanje što potvrđuju i brojke vezane za registraciju. Kako je potvrđeno na Tviter nalogu crno-belih već registrovano preko 22.000 profila za sezonske ulaznice.

Partizan se takođe oglasio i povodom promene partnera za prodaju ulaznica.

- KK Partizan će u sezonu 2023/24 ući sa novim tiketing partnerom. Nakon višegodišnje saradnje sa Ticketline-om, Klub je u želji za napretkom na ovom polju, doneo odluku da promeni tiketing servis.

Značajno uvećana potražnja za sezonskim i dnevnim ulaznicama, kao i članskim kartama, donela je potrebu za unapređenjem servisa. (reselling karata ukoliko vlasnik ne može da dođe na utakmicu, mogućnost fazne prodaje itd.)  Navedena unapređenja i zahteve kluba za novim servisima koji su već dostupni na drugim tržištima, dosadašnji partner nije uspevao da isporuči u potrebnom roku i Klub je doneo odluku da iz takvog ugovora izađe.

Ovim putem, Partizan apeluje na strpljenje navijača u tranzicionom periodu i migraciji na novi sistem. Rešenje za distribuciju članskih karata i prodaju sezonskih ulaznica će biti blagovremeno saopšteno. Novi koraci na ovom polju će biti objavljeni uskoro. 

KK Partizan poziva sve zainteresovane navijače da se registruju za kupovinu sezonskih ulaznica i tako pomognu ubrzavanje procesa na prodajnim mestima, kada zvanična prodaja počne - navedeno je na sajtu Partizana.

Podsetimo u sezoni za nama, u beogradskoj "Areni" su postavljani rekordi kada je reč o poseti.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike