Evroliga oduševljena crno-belim spektaklom na Tašu! Ludilo, Partizan poklonio navijačima veče za pamćenje! (VIDEO)

14.09.2023

19:30

0

Autor: A. Š.

Marketing tim elitnog takmičenja nije ni pokušao da sakrije kako jedva čeka početak sezone zbog atmosfere koju prave Grobari

Evroliga oduševljena crno-belim spektaklom na Tašu! Ludilo, Partizan poklonio navijačima veče za pamćenje! (VIDEO)
Crno-bela žurka na Tašmajdanu - Copyright 24sedam

Dugo su navijači Partizana priželjkivali dolazak Fuenlabrade u Beograd, kako bi se Špancima barem na taj način odužili za gostoprimstvo koji su dali crno-belima u istorijskoj sezoni Valjka koja je krunisana osvajanjem Evrolige.

A koliko poštovanjem „grobari“ imaju prema ovom madridskom predgrađu i istoimenom klubu najbolje je moglo da se vidi u sredu uveče, kada je pred oko 8.000 navijača na stadionu „Tašmajdan“ odigran prijateljski meč Partizana i Fuenlabrade u spektakularnoj atmosferi.

Snimci iz Beograda od sinoć kruže društvenim mrežama, a oduševljenje zbog svega viđenog niko ni ne pokušava da sakrije. Čak ni Evroligi, čiji marketing tim nikako nije mogao da propusti događaj koji je u svojoj najavi već pokazivao sve ono što se na kraju i moglo videti.

- Ludilo. Ne možemo da dočekamo – uz crno-bele kružiće bila je prva objava Evrolige kao komentar na Partizanov video od sinoć, da bi samo nekoliko sati kasnije marketing tim elitnog takmičenja izbacio i svoj video sa snimcima iz Beograda.

- Glavni grad Srbije je još jednom pokazao svoju strast prema košarci, ali ovoga puta u neobičnom ambijentu jer je Partizan u sredu uveče ugostio Fuenlabradu u pripremnoj utakmici na otvorenom stadionu „Tašmajdan“ pred rasprodatim tribnama i 7.500 hiljada navijača – pisalo je ispod videa u kojem su za elitno takmičenje o utiscima pričali i košarkaši kluba iz Humske.

- Bio je veliki spektakl i uživali smo. Posle teških priprema i svega, ovo je za sve kao motivacija. Ovo, takođe, znači i da ćemo imati veliku podršku tokom sezone. Kada imamo ovako nešto u pripremnom periodu, ne mogu da dočekam da vidim šta će se dogoditi u sezoni, kada krenu Evroliga i AdmiralBet ABA liga – rekao je Danilo Anđušić.

Prvi put pred Grobarima u Beogradu igrao je Pi Džej Doužer.

- Bilo je neverovatno. Mislim da sam polovinu vremena više obraćao pažnju na ono što rade navijači nego na ono što se događa na terenu. Posebno kada su „osvetlili“ stadion. Bilo je lepo iskustvo. Tokom odrastanja uvek igramo napolju, tako da biti u mogućnosti da u takvom ambijentu igraš pravu utakmicu, kao profesionalac, daje vam osećaj povratka u detinjstvo. To je uzbudljivo – kazao je američki univerzalac.

„Grobarima“ se u sredu uveče na Tašu predstavio i Mateuš Ponjitka.

- Već sam igrao protiv Partizana, tako da su mi poznati navijači i atmosfera na utakmicama. Kao što vidite, prijateljska je utakmica, a stadion je pun, svi navijaju za nas, podržavaju nas i sjajno je osetiti to. U ovom istorijskom klubu i posle prošle sezone, očekivanja su uvek velika od nas i kluba. Pokušaćemo da pružimo sve od sebe kako bismo ih ispunili – istakao je poljski reprezentativac.

Iskusni američki šuter Džejms Naneli je još prošle sezone mogao da se uveri u mogućnosti „grobara“, ali je sinoć, ipak, bio iznenađen.

- Ovaj događaj je bio sjajan, nešto drugačije. Igrao sam dosad u nekoliko timova i ovako nešto se nikada nije desilo. Naši navijači, uvek pričamo koliko su sjajni, a ovo samo to pokazuje. Utakmica u predsezoni, unutra, napolju…Drugačija okruženja, ali isti navijači, iste vibracije… Mislim da je bilo dobro za sve… Naporno radimo, i ovo je da se to malo razbije, da imamo utakmicu umsto treninga. Ovo nam je svima dalo bolji osećaj… Bio je dobar dan – kazao je Džejms Naneli.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike