Jokićev novinar oduševljen atmosferom Grobara! Jedna reč je bila dovoljna da objasni šta misli o Partizanovoj utakmici! (FOTO)

14.09.2023

10:37

0

Autor: A. S.

Spektakl na Tašmajdanu je odjeknuo

Jokićev novinar oduševljen atmosferom Grobara! Jedna reč je bila dovoljna da objasni šta misli o Partizanovoj utakmici! (FOTO)
Detalj sa meča Partizana i Fuenlabrade - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Partizan je dočekao Fuenlabradu u prijateljskom meču, na prepunom Tašmajdanu i oduševio Evropu. O spektaklu koji su pripredili navijači, oglasio se i predsednik kluba, Ostoja Mijailović, a potom i čuveni američki novinar

Bio je to meč sa klubom koji je crno-belima pružio utočište u najtežim trenucima, prilikom rata i sankcija i svedočio najvećem uspehu kluba, osvajanju Evrolige. Zato se i danas navijači na pomen Fuenlabrade osmehuju, a duel sa Tašmajdana je odjeknuo.

Igralo se na otvorenim terenima, pa su navijači bakljadom ulepšali događaj, koji je oduševio i američkog novinara Harisona Vinda, inače novinara koji prati Denver i Nikolu Jokića, a čak je dolazio i u Sombor.

Sada je podelio snimak sa meča, u trenucima kada bivši igrač Denvera Pi Džej Doužer krade loptu i zakucava, dok se u pozadini mešaju plamen, dim i tama.

 

 

- Stabilnost - napisao je Vind u opisu videa.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike