Sezona nije ni počela, a Partizan već postao svetski hit! Brazilci: Tagujte NBA igrača koji ne bi voleo da igra pred "grobarima"

14.09.2023

10:10

0

Autor: D. P.

Pronađite takvog NBA asa...

Sezona nije ni počela, a Partizan već postao svetski hit! Brazilci: Tagujte NBA igrača koji ne bi voleo da igra pred "grobarima"
Doužer zakucava na punom Tašmajdanu - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Amerikanci, Brazilci, Španci, Argentinci, Turci ostali su bez pravih reči kojima bi opisali ono što se šeruje po društvenim mrežama, a tiče se meča na Tašmajdanu između Partizana i njegovih španskih pobratima iz Fuenlbarade.

Nije preterivanje reći da je Partizan postao svetski hit, a da nije odigrao još nijednu zvaničnu utakmicu na svom pravom terenu u Beogradskoj areni.

Međutim, i ono što je prikazano na stadionu ispod stena Tašmajdanskog parka bilo je dovoljno jako argumentovano da od juče posle utakmice planeta bruji o atmosferi na meču i o tome sa koliko se strasti bodri šampion AdmiralBET ABA lige.

Specijalizovani košarkaški portali, kao i stranice na mreži "X" iz Brazila ponovo su oduševljeni slikama iz Beograda koje je obojio Partizan sa svojim navijačima:

- Bio je ovo prijateljski meč Partizana odigran na otvorenom terenu. Beograd deluje kao pakao! Ludilo - poručili su sa "NBA das Mina".

 

 

 

"NBA do Povo" se i ranije isticao simpatijama prema Partizanu i "grobarima":

- Bože moj!

 

 

- Tagujte NBA igrača koji ne bi igrao ovde - poručili sa brazilske stranice "Camisa 23".
 

 

 

Eurohups:

 

 

Turski mediji:

 

 

 

 

 

 

"Veličanstvene slike Partizana".

 

 

Česi:

 

 

Partizanove slike sa Tašmajdana izlaze u hiljadama, po desetak u svakoj minuti na mreži "X", tako da su milioni i milioni onih koji su pogledali, komentarisali, pa i poželeli da dođu u Beograd i uživo prisustvuju ovakvim spektaklima.

Partizan bolju reklamu za sebe i svoju zemlju nije mogao da smisli, iako je marketing bio tek u drugom planu ako se zna koliko se dugo očekivalo gostovanje u Beogradu bratske Fuenlabrade.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike