Da mogu da ponovim, opet bih uzeo taj šut! Gudurić bio siguran da lopta ulazi u koš!

14.09.2023

18:04

0

Autor: G. F.

Srpski reprezentativac polako postaje svestan veličine srebrne medalje sa Mundobasketa

Da mogu da ponovim, opet bih uzeo taj šut! Gudurić bio siguran da lopta ulazi u koš!
Marko Gudurić - Copyright MN Press

Eh da je ušla ona trojka Marka Gudurića u finalu Svetskog prvenstva za košarkaše, možda bi smo ovih dana slavili šampionsku titulu.

Ali nije ušla, ostala je na obruču nemačkog koša, a Srbija je osvojila srebrnu medalju na Mundobasketu.

Iako bi mnogi pali i potonuli posle takvog raspleta situacije to se ne dešava Guduriću. Na dočeku u rodnom Priboju ispričao je kako se oseća posle osvajanja vicešampionske titule.

- Prisutne su još uvek emocije jer je sve to sveže, ali sigurno kad malo razmislim i pričam sa nekim ljudima bliskim sebi shvatam da smo napravili veliki uspeh i obradovali smo dosta ljudi. Ostaje žal za finalnom utakmicom i zlatom koje je bilo jako blizu ovog puta, ali verujem da će se opet ukazati prilika da se ponovi ovaj uspeh.

 

 

Otkrio je Gudurić i kako vidi tu famozne trojku koja je mogla finale da odvede u produžetak.

- Ja sam se osećao sjajno, jer sam mislio da će lopta ući. Lepo sam šutnuo, to su neki šutevi koje ja volim i na kojima radim stalno, ali to je sport, to je život. Nekad i kad daš sve od sebe i radiš vredno, dese se promašaji, ali to nas čini jačima. Tih promašaja je bilo u mojoj karijeri, zbog toga sam tu gde jesam i verujem da će me i ovaj težak momenat učiniti boljim. Opet kažem, nadam se da će biti prilike da budemo ponovo u finalu, ja ne bežim od odgovornosti. Da mogu da ponovim, opet bih uzeo taj šut!

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike