Šta se desi kad slučajno naletite na Vasu Micića? Dobijete ekskluzivu: Neka čeka NBA, doneo sam pravu odluku!

21.08.2021

15:54 >> 16:03

0

Autor: Adam Štulić

Najbolji košarkaš Evrope nije zatvorio vrata najjačoj ligi na svetu

Šta se desi kad slučajno naletite na Vasu Micića? Dobijete ekskluzivu: Neka čeka NBA, doneo sam pravu odluku!
Copyright Vasilije Micić, Profimedia

Nije bio mali broj onih koji su Vasu Micića od naredne sezone videli u NBA ligi. Kada se u takmičarskoj godini za nama okitio MVP priznanjem Evrolige i titulom prvaka Evrope s Anadolu Efesom, mnogi su smatrali da je ovo leto idealno za korak više u karijeri, ali je srpski reprezentativac, ipak, odlučio da još nije vreme za odlazak „preko bare“.

Umesto na parketima najjače lige sveta, Vasu ćemo i naredne sezone gledati u dresu evropskog i turskog šampiona, čiji su se čelnici zaista potrudili da mu pokažu koliko im znači njegov ostanak.

Grčki novinari iskoristili su Micićev odmor u njihovoj zemlji kako bi s njim napravili „blic“ intervju o onome što je bilo i onome što bi tek trebalo da se dogodi.

– Istina je da je na kraju sezone vladalo veliko interesovanje iz NBA lige. Bilo mi je veoma važno da s Efesom dođem do vrha i osećam veliko zadovoljstvo što smo na kraju to uspeli da ostvarimo – kazao je Micić za „Metrosport.gr“, dodavši da je odlazak u NBA i dalje jedna od opcija.

– U ugovoru imam izlaznu klauzulu, pa ćemo videti. Ako dođe dobra ponuda… Eefs je hteo da me zadrži i mislim da sam učinio najbolji potez za svoju budućnost. Sada mi je potreban odmor i predah, bila je teška godina.

Iako uživa u poznatom grčkom letovalištu, Micić vredno radi na pripremama za početak sezone. Grci ističu da srpski reprezentativac trenira četiri sata dnevno kombinujući košarkaške elemente s vežbama u teretani, a razgovor s najboljim košarkašem Evrope iskoristili su i da malo „privatizuju“ priču raspitujući se za odnose s njihovim košarkašima i pozivima iz tamnošnjih klubova.

Pročitajte još

– Od grčkih igrača imam dobar kontakt sa Janisom Papapetruom, dok je pre dve godine bilo nekog interesovanja od strane Olimpijakosa – otkrio je Vasa Micić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike