Zvezda najavila, Delije jedva čekaju! Igraćemo u Areni, a cilj su sva 4 trofeja!

19.07.2023

18:19

0

Autor: D. N.

Razmatrana je i aktuelna situacija u AdmiralBet ABA ligi, a igraće se i na turnirima na Sardiniji, u Minhenu i na Kipru

Zvezda najavila, Delije jedva čekaju! Igraćemo u Areni, a cilj su sva 4 trofeja!
Skupština KK Crvena zvezda - Copyright KK Crvena zvezda

Održana je redovna sednica Skupštine KK Crvena zvezda, na kojoj je doneto nekoliko odluka, a jedna od važnijih je da će crveno-beli naredne sezone igrati u "Areni". Podsetimo, prvak Srbije i osvajač nacionalnog kupa igrao je u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Takođe je najavljen i "napad" na sva četiri trofeja, pomenutih u Srbiji, zatim AdmiralBet ABA ligi i Evroligi.

- Redovnoj sednici prisustvovalo je 40 od 56 članova Skupštine, a dnevni red sastojao se od 8 tačaka. Predsednik kluba (Nebojša Čović prim. aut.) informisao je članove Skupštine o tekućim temama, finansijskim izveštajima, dnevnom poslovanju kluba, planovima kluba za narednu sezonu takmičarsku 2023-24.

Takođe, jednoglasno je od strane Skupštine usvojen i izveštaj o svim naknadama za igrače, trenere i menadžment u prethodnoj i narednoj sezoni, ali i ciljevima prvog tima u sledećoj takmičarskoj sezoni koji su najveći.

Jednoglasno su usvojeni ciljevi prvog tima, a to je osvajanje trofeje u sva četiri takmičenja u sezoni 2023-2024. Zbog toga, očekuje se maksimalna podrška celokupne zvezdaške javnosti - navedeno je između ostalog u saopštenju uz zahvalnost predsedniku Republike Srbije, Vladi Republike Srbije, gradu Beogradu i glavnom sponzoru.

Zatim je nastavljeno o dešavanjima u regionalnom takmičenju.

- Takođe, jednoglasno je od strane delegata usvojen predlog budžeta kluba za narednu sezonu, a podržan je i stav kluba o narednim koracima koje će KK Crvena zvezda učiniti povodom novonastale situacije u ABA ligi čiji je KK Crvena zvezda suvlasnik

Sve utakmice KK Crvena zvezda igraće će se u narednoj sezoni u Beogradskoj Areni.

Prodaja sezonskih karata startuje početkom septembra. Članovi su informisani i o svakodnevnim aktivnostima kluba pred početak nove sezone, poput plana priprema, odigravanja utakmica na turnirima na Sardiniji, u Minhenu i na Kipru.

Biće promena i u rukovodstvu

Takođe, usvojen je predlog da aktuelno predsedništvo pređe u VD stanje do jeseni, kada će doći do rekonstrukcije tog tela novim imenima.

Redovna sednica okončana je pitanjima članova Skupštine kluba, a nova redovna sednica održaće se početkom jeseni - zaključeno je u saopštenju.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike