Kari otklonio svaku dilemu: Bogdan i Milutinov su zdravi - spremni idemo na Mundobasket!

21.08.2023

17:03

0

Selektor Orlova smatra da je bilo izuzetno važno da se pobedi Brazil

Kari otklonio svaku dilemu: Bogdan i Milutinov su zdravi - spremni idemo na Mundobasket!
Svetislav Pešić - Copyright MN Press

Košarkaši Srbije su u zanimljivom meču pobedili Brazil sa 89:85 i tako u dobrom raspoloženju putuju na Mundobasket, koji počinje za nekoliko dana.

Selektor Orlova Svetislav Pešić smatra da je ispunjen cilj, napominjući da im je bila potreban jedna ovakva utakmica u pripremnom periodu. 

- Trebalo je da imamo jednu ovakvu utakmicu kao što je to bio slučaj protiv Brazila, koji imaju visinu, ali i veoma iskusne spoljne igrače. Dobre su atlete, moram da vas podsetim da je ova selekcija dobila Australiju i to na njihovom terenu. Oni su sve do sada dobili u pripremnom periodu. Smatram da je ovo bila odlična provera pred početak Mundobasketa.

Popularni Kari istako da je Bogdanovića i Milutinova odmarao i da se ne radi o nikakvim povredama. 

- Malo smo poštedeli Bogdanovića i Mulutinova, oni su igrali više na prethodnim utakmicama. Njih dvojica su normalno trenirali, sve je u redu, samo sam za ovaj meč hteo malo da ih poštedim. Drugi su dobili šansu, i to je to. Sada se okrećemo Mundobaksetu, sutra putujemo za Manilu i imamo nekoliko dana odmora i da radimo na nekim detaljima. Ekipa se razvija, dobro smo raspoloženi, čeka na grupna faza, koja je veoma bitna, možda i najvažnija. Takođe, se polako adaptirano na vremensku razliku, ali i drugačije klimatske uslove - zaključio je Kari.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike