Majci od udaraca bubrezi otkazuju! Nurkić nije želeo da komentariše oca, ali je poslao jasnu poruku! (FOTO, VIDEO)

01.08.2023

14:59

0

Autor: A. S.

Venčanje u Dubrovniku bez prisustva oca privuklo je veliku pažnju čitavog regiona

Majci od udaraca bubrezi otkazuju! Nurkić nije želeo da komentariše oca, ali je poslao jasnu poruku! (FOTO, VIDEO)
Jusuf Nurkić - Copyright Profimedia

Jedan od najboljih košarkaša sa Balkana, Jusuf Nurkić, krajem jula meseca na večnu ljubav se zakleo dugogodišnjoj devojci, Emini. Venčanje u Dubrovniku je privuklo veliku pažnju, ali i otvorilo neka pitanja iz prošlosti.

Kako je reč o venčanju javne ličnosti, kamere su sve ispratile, pa je nakon nekoliko dana javnosti bilo jasno da je sa ovog događaja bio isključen Nurkić senior, Hariz, koji se ubrzo i oglasio i naveo da nije dobio pozivnicu.

Eto, dokle je to došlo. Othraniš dete, digneš ga na noge, pošalješ u svet, a onda počinju uticati drugi faktori, tako da, verovatno, nisam bio rado viđen gost na tom venčanju. Možda zbog svega toga kako su me predstavljali, kao monstruma koji je, kao, pretukao 14, 15, 20 ljudi, pa se, verovatno, i moj sin stideo svega toga. Morao bih zahvaliti Kristoferu Kolumbu jer je otkrio Ameriku i Enesu Trnovčeviću jer je otkrio mog Jusufa. Uz to moram zahvaliti i svojoj supruzi, pošto je i ona, u neku ruku, doprinela tome da nas dvojica nemamo kontakt. Boli me to što Jusuf ne spominje koliko mu je u odrastanju pomogao nastavnik Muhamed Umihanić zvani Muho, kojem se nikada nije javljao, a s kojim je napravio prve sportske korake. Za njegov uspeh bio je zaslužan trener Ozren Selesković, potom direktor Osnovne škole 'Bašigović', koji su mu pomogli da 'prohoda' u sportskom smislu, pa profesor Kamberović u srednjoj školi. Znate, kada se konj osedla, svako može da ga jaše. Najviše je, opet kažem, uticao Enes, s obzirom na to da se vodio samo novcima - rekao je Hariz Nurkić posle venčanja svog sina, preneli su bosanski mediji.

Jusuf nije želeo da se oglašava na tu temu, ali je na Fejsbuk profilu podelio snimak sa venčanja, uz kratak opis:

 

 

Majka, buraz, deda. O biološkom ocu nasilniku, zlostavljaču moje majke kojoj od udaranja bubreg otkazuje. Ljudski izrod koji je zlostavljao mene i majku celi život je iz vrlo ozbiljnih i realnih stvari odstranjen iz naših života. O ljudskom ološu kad dođe vreme. Moja porodica jesu ovi ovde na videu - napisao je Nurkić junior.

Dan kasnije, Jusuf je još podelio fotografiju sa majkom i samo jednim "emotikonom" stavio do znanja svima koliko mu je ona važna.

printscreen/instagram/bosnianbeast27
 

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike