Oženio se Jusuf Nurkić! Iste noći kad smo se upoznali, znao sam! Pogledajte prelepu Eminu, ženu koja je košarkašu "ukrala" srce! (GALERIJA)

31.07.2023

16:33

0

Autor: A. S.

O okupljanju u Dubrovniku govori ceo svet

Oženio se Jusuf Nurkić! Iste noći kad smo se upoznali, znao sam! Pogledajte prelepu Eminu, ženu koja je košarkašu "ukrala" srce! (GALERIJA)
Jusuf Nurkić - Copyright Profimedia

Proteklog vikenda jedan od najboljih košarkaša sa Balkana, Jusuf Nurkić, zakleo se na večnu ljubav dosadašnjoj devojci i verenici Emini Durić.

Veliko slavlje, kome su prisustvovale mnoge balkanske i svetske zvezde, upriličeno je na hrvatskom primorju, u Dubrovniku, a u galeriji pogledajte zašto se proteklih dana govori samo o ovom venčanju.

 

Jusuf i Emina su venčanje organizovali na tvrđavi Lovrijenac, pa je mlada, nakon što se iskrcala iz čamca, morala da pređe veliki broj stepenika do mesta venčanja.

A nakon venčanja, kada su kadrovi obišli region, mnogi su se pitali ko je prelepa Emina i kakva je njihova ljubavna priča.

Naime, oni su se upoznali u Tuzli, gde je Emina studirala, a Jusuf boravio sa reprezentacijom Bosne i Hercegovine. Nakon prvog susreta, košarkaš znao da je ona "ta", dok je farmaceutkinja imala drugačiji utisak.

- Iste noći kada smo se upoznali. Bila je to ljubav na prvi pogled - istakao je košarkaš, dok je Emina morala malo više da upozna svog supruga:

- Čim sam upoznala njegovo srce i dobrotu, ja sam znala da je on onaj pravi. Zadivila me njegova empatija i želja da pomaže ljudima, što se i vidi kroz rad 'Jusuf Nurkić' fondacije - rekla je ona.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike